Főoldal Sorozatok Jon Bernthal megerősítette, hogy A Megtorló visszatér a Disney+ Daredevil: Born Again című sorozatában
SorozatokBREAKING

Jon Bernthal megerősítette, hogy A Megtorló visszatér a Disney+ Daredevil: Born Again című sorozatában

A Megtorló visszatér, de két másik szereplő állítólag nem újítja meg szerepét a Disney+ sorozatára.

581
A Megtorló

A mai nap folyamán jelent meg a hír, hogy Jon Bernthal újra eljátssza Frank Castle, azaz A Megtorló szerepét a Daredevil: Born Again című sorozatban. Kezdetben egy erős pletykának indult a dolog, amit később a színész közösségi oldalán látszólag megerősített egy képpel. A képen a Netflix szériában bemutatkozott karaktere látható, ami egyértemű utalás lehet arra, hogy visszatér korábbi szerepében.

Már jó ideje beszéltek arról, hogy Jon Bernthal esetleg újra eljátszhatja A Megtorló szerepét az azóta megszűnt Netflix-sorozatból, de a pletykák igazán Daredevil (Charlie Cox) és a Kingpin (Vincent D’Onofrio) MCU-s debütálása után kezdtek felerősödni, és a tegnapi nap folyamán felröppent a hír, hogy Frank Castle valóban feltűnik majd az MCU-ban.

Most Bernthal reagált a bejelentésre, és az alábbi képet osztotta meg Instagram-fiókján. A képhez nem kaptunk semmi magyarázó szöveget, de a Castle-t fegyverrel a kezében ábrázoló kép mindent elárul, hogy mire készül, vagyis hogy szerepet kap a Disney+ Daredevil: Born Again című sorozatában, de arról egyelőre nem tudunk részleteket, hogy miként mutatkozik be újra.

Bernthal korábban világossá tette, hogy nem szeretné elvicceskedni A Megtorló szerepét, és csak abban a formában mondana igent a visszatérésre, ha hűek maradnának a karakterhez, vagyis nem lenne hiány az erőszakból. Bár semmit nem tudunk a Disney+ készülő sorozatáról, de ebből úgy tűnik, hogy a Marvel Studios készülő új sorozata kicsit erőszakosabb, brutálisabb lesz, mint a korábbiak voltak.

A Daredevil: Born Again a tervek szerint 18 epizódból áll majd, íróként és executive producerként pedig Matt Corman és Chris Ord lesz a fedélzeten. Premierdátumot még nem jelentettek be, de a sorozat várhatóan 2024 tavaszán mutatkozik be. Charlie Cox és Vincent D’Onofrio Matt Murdock és Wilson Fisk szerepében térnek vissza, miután a Pókember: Nincs hazaút című filmben és a Sólyomszem című sorozatban debütáltak az MCU-ban.

Ami viszont fájó lehet a rajongóknak, hogy a legfrissebb hírek szerint Deborah Ann Woll, valamint Elden Henson nem fognak visszatérni. A The Hollywood Reporter információi szerint Woll és Henson nem fogják újra eljátszani Karen Page és Foggy Nelson szerepét a Disney+ készülő sorozatában. Azt nem tudni, hogy a karaktereiket újraosztják, vagy teljesen kihagyják őket a történetből.

foggy karen daredevil mcy.jpg?q=50&fit=contain&w=1140&h=&dpr=1
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Ki lehet Az akolitus titokzatos Sith mestere?

Az akolitus 4. epizódja felfedhette a titokzatos Sith mester kilétét.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...