Wide Screen
Image default
Játékok

Jól szórakozhatnak Halloweenkor is a Final Fantasy játékosok

Itt a nyakunkon Halloween, elő a legfélelmetesebb és irány játszani a Final Fantasy Online-ba.

FINAL FANTASY XIV Online játékosok figyelem, egy igazán hátborzongató találkozás elé néztek, Halloween alkalmából ugyanis visszatér a Continental Circus, és vele együtt az All Saints’ Wake esemény. A Gridania erdeibe tévedő merész kalandorok 2019. október 17. és 2019. november 1. között egy vadonatúj látványosságot próbálhatnak ki, de jobb, ha vigyáznak, mert a szokatlan Ahriman több annál, mint aminek elsőre tűnik. Az esemény részeként a játékosok számos egyedi játékbeli tárgyra tehetnek szert, köztük:

  • Circus Resonator – Idézd meg a Continental Circus által kitenyésztett, saját Circus Ahriman hátasod.
  • Pumpkin Carriage – Kültéri bútordarab.
  • Fantastical All Saints’ Wake Advertisement – Egy kézzel festett értesítő, ami az All Saints’ Wake varázslatát és kísérteties meglepetéseit hirdeti.

 Ezek mellett az esemény ideje alatt egyes korábbi All Saints’ Wake tárgyak is megvásárolhatók lesznek.

A FINAL FANTASY XIV Online következő frissítése, a Patch 5.1: Vows of Virtue, Deeds of Cruelty várhatóan október végén válik elérhetővé. További információkat a frissítésről a játék producere és rendezője, Naoki Yoshida fog megosztani az 55. Letter from the Producer LIVE keretében 2019. október 18-án 13:00-tól. A FINAL FANTASY XIV újoncok az ingyenes próbaverzióval érhetik el a játék tartalmait 35. szintig, létrehozhatnak legfeljebb nyolc karaktert, valamint megtapasztalhatják a különböző fajok, kasztok és szakmák izgalmait időbeli korlátozás nélkül.

 

Még több a témában...

Gameplay részlet érkezett a Blacksad: Under the Skinből

Sinka Tamás

Belsős infók szerint az egyik új Xbox a PS5-nél is erősebb lesz!

Héja Szabolcs

Érkezik egy új Batman játék?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon