Wide Screen
Image default
Filmek

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

A 56 éves sztárról ellentmondásos információk jelentek meg a közelmúltban, a Warner Bros. azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy Johnny Depp visszatér Gellert Grindelwald szerepében.

Depp először a Legendás állatok második részében tűnt fel, ám az aggasztó hírek miatt ezidáig nem volt biztos, hogy a varázsvilág egyik leghírhedtebb gonosztevője, Gellert Grindelwald ismét az ő alakításában fog-e megelevenedni. Johnny Deppet volt felesége, Amber Heard fizikális és verbális abúzussal vádolta meg a közelmúltban. A Harry Potter-univerzumot gondozó Warner Bros. azonban ma bejelentette, hogy a következő filmben is számít az 56 éves sztárra.

Ezen kívül is vannak azonban friss információk a Legendás állatok következő részével kapcsolatban. Jessica Williams újra eljátszhatja majd Laily Hicks professzort, ez alkalommal azonban komolyabb szerep hárul majd rá. Ráadásul, a 2021-ben érkező film egy, a varázsvilágban eddig soha nem látott kontinensére, Dél-Amerikába kalauzol majd el bennünket, az egyik fő helyszín ugyanis Rio de Janeiro lesz.

A filmet a Harry Potter-univerzum egyik legnagyobb veteránja, David Yates rendezi, a forgatókönyvet J.K Rowling, és Steve Kloves írják. Az előző filmek főszereplői (Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, illetve Katherine Waterston) mind-mind visszatérnek.

Az öt részesre tervezett filmsorozat harmadik epizódja a tervek szerint 2021. november 12-én debütál majd a mozikban.

Még több a témában...

Bébifotók a Neomorph idegenről, hát nem cuki?

Kévés Bence Mihály

Futás! Imádkozz! Búj el! Új Alien: Covenant TV Spotok érkeztek az éjjel!

Kévés Bence Mihály

Megérkeztek az első Alien: Covenant reakciók

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább