Wide Screen
Image default
Filmek

Johnny Depp visszatér a Legendás állatok következő részében

A 56 éves sztárról ellentmondásos információk jelentek meg a közelmúltban, a Warner Bros. azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy Johnny Depp visszatér Gellert Grindelwald szerepében.

A 56 éves sztárról ellentmondásos információk jelentek meg a közelmúltban, a Warner Bros. azonban most hivatalosan is bejelentette, hogy Johnny Depp visszatér Gellert Grindelwald szerepében.

Depp először a Legendás állatok második részében tűnt fel, ám az aggasztó hírek miatt ezidáig nem volt biztos, hogy a varázsvilág egyik leghírhedtebb gonosztevője, Gellert Grindelwald ismét az ő alakításában fog-e megelevenedni. Johnny Deppet volt felesége, Amber Heard fizikális és verbális abúzussal vádolta meg a közelmúltban. A Harry Potter-univerzumot gondozó Warner Bros. azonban ma bejelentette, hogy a következő filmben is számít az 56 éves sztárra.

Ezen kívül is vannak azonban friss információk a Legendás állatok következő részével kapcsolatban. Jessica Williams újra eljátszhatja majd Laily Hicks professzort, ez alkalommal azonban komolyabb szerep hárul majd rá. Ráadásul, a 2021-ben érkező film egy, a varázsvilágban eddig soha nem látott kontinensére, Dél-Amerikába kalauzol majd el bennünket, az egyik fő helyszín ugyanis Rio de Janeiro lesz.

A filmet a Harry Potter-univerzum egyik legnagyobb veteránja, David Yates rendezi, a forgatókönyvet J.K Rowling, és Steve Kloves írják. Az előző filmek főszereplői (Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller, Alison Sudol, Dan Fogler, illetve Katherine Waterston) mind-mind visszatérnek.

Az öt részesre tervezett filmsorozat harmadik epizódja a tervek szerint 2021. november 12-én debütál majd a mozikban.

Még több a témában...

Amber Heard teljes jogi csapata felállt exférje, Johnny Depp ellen folytatott rágalmazási eljárásban

Kévés Bence Mihály

A Karib-tenger kalózai producere sem biztos benne, hogy Johnny Depp visszatér a folytatásban

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. felkészült arra, ha szükséges, akkor Ezra Miller nélkül folytatják

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat