Főoldal Filmek Johnny Depp képviselője tagadja A Karib-tenger kalózai pletykáit, miszerint visszatér Jack Sparrow szerepében
Filmek

Johnny Depp képviselője tagadja A Karib-tenger kalózai pletykáit, miszerint visszatér Jack Sparrow szerepében

Jack Sparrow nem tér vissza.

424
Jack Sparrow

Miután Johnny Depp győzelmet aratott a volt felesége, Amber Heard ellen indított rágalmazási perében, szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a színész visszatérhet A Karib-tenger kalózai-franchise-ba. A per során többször is szóba került Depp szerepe a Disney-filmsorozatban, és a színész végül elismerte, hogy “semmi a világon” nem késztetné arra, hogy visszatérjen a sorozatba.

Természetesen a pletykák ennek ellenkezőjét állítják, hogy Depp meggondolta magát a kérdésben, azonban ezek valótlanságot állítanak a cikkek. A színész képviselője eloszlatta azokat a pletykákat, amelyek szerint a Disney vissza akarta hozni Johnny Deppet Jack Sparrow kapitány szerepébe A Karib-tenger kalózai következő részére. A dolog már ott sántít, hogy a Disney a franchise rebootján dolgozik. Még 2018-ban kaptunk hírt a projektről Margot Robbie főszereplésével.

Sokan úgy gondolták, hogy a családon belüli erőszakkal megvádolt Johnny Depp miatt döntött úgy a Disney, hogy újraindítják a filmsorozatot. Az esküdtszék azonban Depp javára döntött, és sok rajongó ebből arra a következtetésre jutott, hogy Jack visszatérhet. A PopTopic hozta le az első pletykát, amiben bennfentesekre hivatkozva azt állította a portál, hogy “a Disney nagyon érdekelt abban, hogy rendbe hozza a kapcsolatát Johnny Depp-pel”, majd azt állították, hogy a stúdió “megkérdezte, hogy [Depp] érdekelné-e, hogy visszatérjen egy-két újabb filmre”.

Őszintén megvallva, a Disney nem az a stúdió, ami bocsánatért könyörögne egy olyan színésznél, mint Johnny Depp. Elég valószínűtlennek tűnik az egész eset, hogy a történtek után Jack Sparrow még kap szerepet a jövőben. Ezt igazolja Depp képviselője is, aki az NBC Newsnak nyilatkozva “csak kitalációnak” nevezte a hírt. A Disney már három évvel korábban meghozta a döntést, hogy Depp nélkül folytatják a franchise-t, tovább a színész a bíróságon elmondta, nem áll szándékában visszatérni a tengerre.

A Karib-tenger kalózai franchise ötletét az eredeti, azonos nevű Disneyland attrakció adta. Az első résszel Deppet Oscar-díjra is jelölték a legjobb férfi főszereplő kategóriában. Eddig öt rész készült, a legutóbbit 2017-ben mutatták be a mozikban, ami a franchise valaha volt legköltségesebb darabja volt. Az öt rész összesen 4,5 milliárd dolláros bevétellel büszkélkedhet a globális jegyeladások listáján.

Jack Sparrow

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

Kiszemelték az új A Karib-tenger kalózai főszereplőjét

Az egyik A Karib-tenger kalózai főszereplőjét már keresik a hírek szerint.

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney vevő A Karib-tenger kalózai “furcsa” forgatókönyvére

Készül az új A Karib-tenger kalózai, de vajon Jack Sparrow kapitánnyal?