Főoldal Előzetesek John David Washington mentheti meg az emberiséget Gareth Edwards sci-fi thrillerének, Az Alkotó első trailerében
Előzetesek

John David Washington mentheti meg az emberiséget Gareth Edwards sci-fi thrillerének, Az Alkotó első trailerében

Az emberiség és a mesterséges intelligencia között háború dúl a jövőben.

312

A 20th Century Studios tegnap este bemutatta a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezőjének, Gareth Edwards új sci-fi akcióthrillerének, Az Alkotó lenyűgöző első előzetesét, amelynek főszerepét a Tenet sztárja, John David Washington alakítja.

A tavalyi év első nagy bejelentése volt, hogy Gareth Edwards min dolgozik, de a címtől eltekintve gyakorlatilag eddig semmit nem hallottunk a készülő projektről. Általában ez nem jelent túl sok jót, ha egy bejelentett projektről nem beszélnek, vagy nem mutatnak belőle semmit, a most közzétett előzetes azonban minden várakozást felülmúlt.

A történet középpontjában Washington, egy volt különleges ügynök áll, akinek esélye van megszabadítani a világot az elszabadult és az alkotóik ellen fellázadt mesterséges intelligenciától. Az ötlet nem új, a Terminátor és a Mátrix már sokat foglalkozott a témával, mi történik, ha a távoli jövőben a gépek fellázadnak teremtőik ellen. Néhány éve mindkét franchise új résszel jelentkezett, egyik sem aratott nagy sikert.

“Az emberi faj és a mesterséges intelligencia erői között háború dúl a jövőben, amikor Joshuát (Washington), egy megrögzött volt különleges ügynököt, aki felesége (Chan) eltűnését gyászolja, felkérik, hogy levadássza és ölje meg az Alkotót, a fejlett mesterséges intelligencia megfoghatatlan tervezőjét, aki kifejlesztett egy titokzatos fegyvert, amely képes véget vetni a háborúnak… és magának az emberiségnek. Joshua és elit ügynökökből álló csapata átkel az ellenséges vonalakon, a mesterséges intelligencia által megszállt terület sötét szívébe… csak azért, hogy felfedezzék, hogy a világvégét jelentő fegyver, amelynek elpusztítására utasítást kapott, egy kisgyerek bőrébe bújtatott mesterséges intelligencia.”

Az Alkotó főszereplői Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), az újonc Madeleine Yuna Voyles és az Oscar-díjas Allison Janney (I, Tonya), a film szeptember 29-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World: Bukott birodalom
Filmek

A sci-fi műfaj nagy felfedezett rendezőjére bízzák a Jurassic World 4.-et

Izgalmas rendezőt kapott a cím nélküli új Jurassic World.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...