Joe Manganiello megosztott egy sérült Deathstroke maszkot

Joe Manganiello megtört, miután törölték őt a The Batmanből, de a napokban tett bejelentés után újra Deathstroke-ról osztott meg.

Joe Manganiello megtört, miután törölték őt a The Batmanből, de a napokban tett bejelentés után újra Deathstroke-ról osztott meg.

Amikor Ben Affleck és Geoff Johns The Batman című film forgatókönyve a kukában landolt – Matt Reeves frissen igazolt rendező az elejétől írja át a filmet -, sokáig úgy tűnt, hogy ez érzékenyen érinti Joe Manganiello Deathstroke karakterét, hiszen őt is kiveszik a filmből. Korábban arról is lehetett olvasni pletykákat, hogy Lex Luthor oldalán már Az Igazság Ligájában feltűnt volna a karakter, de miután Luthort törölték a filmből, Deathstroke-nak sem maradt sok reménye.

Szomorkodnunk így sem kell, hiszen a hét elején jött a nagy bejelentés, hogy a The Raid rendezőjével, Gareth Evans-szel elkészül az önálló Deathstroke-film, természetesen Joe Manganiello főszerepében.

A színész tegnap este megosztotta Deathstroke csatában sérült maszkját, elvégre mégis csak a DC Univerzum egyik legtapasztaltabb harcosáról van szó. Pontos információk nincsenek arról, hogy mikor kezdik a projektet, mint ahogy arról sem, hogy meddig kell várnunk a film bemutatójára, de talán Manganiello frissen megosztott képe utalás lehet a hamarosan kezdődő forgatásra.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Néhány új kép érkezett a Bosszúállók 4. forgatásáról

Next Article

Jeff Goldblumnak nem jutott nagy szerep a Jurassic World: Bukott birodalomban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!