Wide Screen
Gamer

Jó hírek a Cyberpunk 2077 háza tájáról!

Egy olyan ember csatlakozott a Cyberpunk 2077 projekthez, aki már ismerős lehet sokak számára.

A CD Projekt Red a The Witcher 3 után egy kicsit más terepre merészkedett a játékfejlesztés és a világkészítés terén. A lengyel srácok előző játéka egy középkor szerű helyszínt rajzolt fel nekünk, számolatlan mesés utalással. A kontinens és az északi királyságok a harmadik részben már egy true open world, szabadon bejárható egységet alkottak rengeteg-rengeteg kreatív munka után. A CyberPunk 2077 atmoszférája ezzel szemben teljesen más lesz. A “dicsőséges” lovagok és szörnyek helyett a jövő eszközei, emberei fognak elénk tárulni steampunk köntösbe bújtatva. Egy ekkora vállalkozáshoz jól jön minél több tehetséges ember, és ezt a CD Projekt is tudja, így most egy újabb ismerős arcot köszönthetünk a Cyberpunk fejlesztői brigádjában.

Konrad Tomaszkiewicz mind a Wild Huntban, mind a két zseniális DLC-ben szervesen részt vett rendezőként. A lengyel srácoktól úgy néz ki ismét egy fontos pozíciót kapott, hisz februártól az új játék dizájnért felelős rendezője lett a LinkedIn profilja szerint. Reméljük tudják hozni a már elvárt szintet a CD Project Rednél.

Még több a témában...

Az új Xbox árát nagyban befolyásolhatja Donald Trump

Héja Szabolcs

Még idén láthatjuk az új Bosszúállók játékot?

Héja Szabolcs

Jövőhéten érkeznek a ókori zombik!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább