Főoldal Filmek Jerry Bruckheimer elismerte, hogy megpróbálták megölni Johnny Depp karakterét A Karib-tenger kalózaiban, de “nem működött
Filmek

Jerry Bruckheimer elismerte, hogy megpróbálták megölni Johnny Depp karakterét A Karib-tenger kalózaiban, de “nem működött

Jack Sparrow kapitányt egyszerűen nem lehet megölni.

296
A Karib-tenger kalózai

Mielőtt a Marvel Moziverzum meghódította volna a világot, A Karib-tenger kalózai-filmekkel uralta a Disney a mozikat. Még most is a Disney egyik legjobban teljesítő sorozata, bár az utolsó rész óta már öt év telt el. Többször próbálták már újraéleszteni a franchise-t Johnny Depp Jack Sparrow kapitánya nélkül, de Jerry Bruckheimer producer még mindig reménykedik benne, hogy Depp visszatérhet, mivel Jack Sparrow nélkül nincs folytatás.

A franchise jövője nagy kérdést vet fel. Két projekten is dolgoznak párhuzamosan, de előrelépés eddig még nem történt egyik filmnél sem. Egyelőre az eredeti tervhez ragaszkodnak, hogy Depp Jack Sparrow kapitánya nélkül haladnak tovább, de Jerry Bruckheimer a The Hollywood Reporter kérdésére elmondta, hogy Sparrow egy olyan karakter, akit nem lehet megölni.

Bruckheimer valószínűleg némileg átvitt értelemben beszél arról, hogy amikor megpróbáltak Johnny Depp nélkül elkészíteni egy Karib-tenger kalózai-filmet, akkor gyakorlatilag megölték a karaktert. Ez eddig biztosan nem jött be, hiszen rengeteg rajongó ír alá petíciókat és más módon próbál lobbizni azért, hogy Johnny Depp és Jack kapitány visszatérjen a franchise-ba.

Nem lehet [megölni Jack Sparrow kapitányt]. Megpróbáltuk megölni. Nem sikerült.

Jerry Bruckheimer

Akár szó szerint is lehet érteni a producer szavát. Elképzelhető, hogy a fejlesztés alatt álló egyik projektben megölték volna Jack Sparrowt. Ebben az esetben a problémát az okozhatja, hogy a franchise főszereplője nélkül nem tudtak továbbmenni a történetben, Jack Sparrow kapitány megölésével zátonyra futott a projekt.

Legutóbb úgy hallottuk, hogy még annak ötletét is elvetették, hogy Johnny Depp vendégszerepet kapjon egy készülő filmben. Ez azonban még azelőtt volt, hogy ítélet született volna a rágalmazási perében, amit később Depp megnyert volt felesége, Amber Heard ellen. A döntés után néhányan azon kezdtek tanakodni, hogy esetleg mégis megnyithatják az ajtót Depp előtt, s visszatérhet. Jerry Bruckheimer szerint ez a Disney döntése, de a producer egyértelműen támogatná.

Meg kell kérdeznie őket. Erre a kérdésre nem tudok válaszolni. Tényleg nem tudom. Szeretném, ha szerepelne a filmben. Ő egy barátom, egy fantasztikus színész, és sajnálatos, hogy a magánéletünk mindenbe belefolyik, amit csinálunk.

Jerry Bruckheimer

Az utóbbi hetekben egymásnak ellentmondásos információkat olvashattunk arról, hogy Margot Robbie főszereplésével még mindig fejlesztés alatt áll egy női főszereplős film. A színésznő szerint a Disney már lemondott a tervről, a producer viszont még kitart mellette. Egyelőre egyik projekt sem kapott zöld jelzést, dolgoznak rajtuk, de még időbe fog telni, mire vitorlát bonthat a Karib-tenger kalóza.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

Kiszemelték az új A Karib-tenger kalózai főszereplőjét

Az egyik A Karib-tenger kalózai főszereplőjét már keresik a hírek szerint.

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney vevő A Karib-tenger kalózai “furcsa” forgatókönyvére

Készül az új A Karib-tenger kalózai, de vajon Jack Sparrow kapitánnyal?