Főoldal Filmek Jeremy Renner végezni szeretett volna Sólyomszemmel a Bosszúállókban
Filmek

Jeremy Renner végezni szeretett volna Sólyomszemmel a Bosszúállókban

Jeremy Renner azt tanácsolta Joss Whedon írónak, hogy öljék meg a karaktert a filmben.

1.2k
the avengers wallpaper hawkeye
Forrás: Collider

Jeremy Renner azt tanácsolta Joss Whedon írónak, hogy öljék meg a karaktert a filmben.

A színészről elmondhatjuk, hogy nem egy vezető karakter, de ezen felül rengeteg filmben szerepelt már, és mindig jól jött ki belőle. Ott vannak a Mission Impossible filmek, és természetesen a Bosszúálló részek is, ahol Sólyomszemet alakítja. Azon szerencsések közzé tartozhat a színész, akik szerepet kaptak egy szuperhős filmben, és nem is akárkinél, a Marvel Studios-nál. Úgy tűnik, hogy ezt nem értékelte, és ha rá hallgattak volna, akkor Sólyomszem ma már nem élne.

Londonban tartózkodik a híresség, s a Radio Times-nak adott interjújából megtudtuk, hogy azt tanácsolta 2012-ban az írónak, hogy ölje meg karakterét a Bosszúállók első felvonásában. Úgy hangzik, hogy boldogtalan volt a szerepben, és azt javasolta a probléma megoldására, hogy zárják rövidre Sólyomszem történetét a filmben.

Ha éppen azt akarod, hogy kitegyenek a filmből, tudnod kell, hogy bármikor megtehetik. Ha meg akarsz ölni, „papának” szívrohama lesz.

Az első Bosszúállókban, éppen csak hogy tudomást szereztem Sólyomszemről, és aztán koppantam, hogy zombi módjára fogok körözni. Loki kegyence voltam, és még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ki volt Sólyomszem abban a pontban. Picit frusztráltságot éreztem, mert annyira izgatott voltam, hogy kitaláljam ki is valójában Sólyomszem.

Így utólag elmondhatjuk, hogy nagyon jól döntött/döntöttek, hogy nem vetettek véget a karakternek, és azóta nagyobb szerepet is kapott. Üresség lenne nélküle a filmekben. Elmondta a beszélgetés végén, hogy már boldog, hogy itt van, és a jövőben talán egy-két cselt is bevetnek, de részleteket nem árulhat el. Klasszok lennének, ha megvalósulnának. 2018-ban és 2019-ben biztos, hogy találkozni fogunk vele, mert jön az Avengers: Infinity War és Avengers 4.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...