Főoldal Filmek Jenna Ortega és Martin Freeman új filmje, a Csábító leckék mától a mozikban
Filmek

Jenna Ortega és Martin Freeman új filmje, a Csábító leckék mától a mozikban

Mától mozikban Jenna Ortega és Martin Freeman közös filmje, a Csábító leckék.

694
Csábító leckék
Forrás: Lionsgate

A legfrissebb, és egyik legnagyobb sztár, Jenna Ortega, aki Wednesdayt alakította a Netflix új Addams család-sorozatában ismét veszélyes, izgalmas és furcsa lányt játszik ebben a túlfűtött thrillerben, ezúttal a Hobbit filmekből is ismert Martin Freeman oldalán a Csábító leckék című filmben.

Miller tanár úr (Martin Freeman) többre vágyik. Író akart lenni, és most egy kisvárosi középiskola irodalomtanára. Azután találkozik Cairóval (Jenna Ortega). A lány tehetséges, művelt, különleges… és nagyon szép. És unatkozik. Megkörnyékezi a tanárát, együtt egyre messzebb sodródnak a tananyagtól, és a férfi már maga sem tudja, mi történik vele. A 18 éves diáklány olyan szenvedélyeket ébreszt benne, amelyekről nem tudta, hogy léteznek. De ez a lány kiszámíthatalan. És író akar lenni: vagyis mindig gondoskodik egy új, váratlan fordulatról…

Az elmúlt évek egyik legfelkapottabb fiatal színésznője, Jenna Ortega január 25-én visszatér a mozivászonra, hogy ismét bizonyítsa: nincs olyan szerep, ami ne állna jól neki, vagy olyan színész, akivel ne lenne közöttük kémia… még akkor is, ha az a színész a nála jóval idősebb tanárát alakítja.

A Jade Bartlett által rendezett és írt film forgatókönyve 2016-ban szerepelt a Blacklisten, a legjobb nem leforgatott forgatókönyvet feketelistáján.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...