Sötét Főnix

Jean Grey végre megmutatta a Sötét Főnix erejét

Az X-Men: Sötét Főnix legújabb tévészpotja sok új jelenetet hozott, miközben megmutatja Jean Grey sötét oldalát is.

Az X-Men: Sötét Főnix legújabb tévészpotja sok új jelenetet hozott, miközben megmutatja Jean Grey sötét oldalát is.

A Las Vegas-i CinemaConon többek között hivatalosan azt is bejelentették, hogy az X-Men: Sötét Főnix résszel véget ér a 20th Century Fox által elkezdett X-Men éra, de szomorkodásra nincs okunk, hiszen a karakterek hazatértek a jogos tulajdonoshoz, a Marvel Studioshoz, akik hamarosan új történetekkel ajándékozzák meg a rajongókat, és akár még a Bosszúállók oldalán is feltűnhetnek kedvenc X-Men karaktereink.

A meglehetősen viharos előzménnyel bíró Sötét Főnix egészen jól teljesített a CinemaCon paneljén, a rajongók és az újságírók is elégedetten távoztak az előadásról, ennek örömére rögtön egy új előzetessel jutalmazták a rajongókat. A tévészpot számos új jelenetet hozott a korábbi videókhoz képest, Michael Fassbender Magneto karaktere, Bestia is szerepel benne, de egy pár pillanatra még Genosha-szigetvilágot is láthatjuk benne. Az X-Menek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Jean csak most kezdi felfedezni hatalmas erejét, a benne szunnyadó sötét oldalát, a Sötét Főnix erejét.

Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters és Jessica Chastain főszereplésében június 6-án érkezik a hazai mozikba az X-Men: Sötét Főnix.

Total
7
Shares
Previous Article
Bosszúállók: Végjáték

Marvel Kapitány vázolja a tervet a Bosszúállók: Végjáték első videoklipjén

Next Article

Hangolódjunk a hamarosan megjelenő Days Gone videojátékra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!