Wide Screen
Filmek

Jean Grey végre megmutatta a Sötét Főnix erejét

Az X-Men: Sötét Főnix legújabb tévészpotja sok új jelenetet hozott, miközben megmutatja Jean Grey sötét oldalát is.

A Las Vegas-i CinemaConon többek között hivatalosan azt is bejelentették, hogy az X-Men: Sötét Főnix résszel véget ér a 20th Century Fox által elkezdett X-Men éra, de szomorkodásra nincs okunk, hiszen a karakterek hazatértek a jogos tulajdonoshoz, a Marvel Studioshoz, akik hamarosan új történetekkel ajándékozzák meg a rajongókat, és akár még a Bosszúállók oldalán is feltűnhetnek kedvenc X-Men karaktereink.

A meglehetősen viharos előzménnyel bíró Sötét Főnix egészen jól teljesített a CinemaCon paneljén, a rajongók és az újságírók is elégedetten távoztak az előadásról, ennek örömére rögtön egy új előzetessel jutalmazták a rajongókat. A tévészpot számos új jelenetet hozott a korábbi videókhoz képest, Michael Fassbender Magneto karaktere, Bestia is szerepel benne, de egy pár pillanatra még Genosha-szigetvilágot is láthatjuk benne. Az X-Menek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Jean csak most kezdi felfedezni hatalmas erejét, a benne szunnyadó sötét oldalát, a Sötét Főnix erejét.

Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters és Jessica Chastain főszereplésében június 6-án érkezik a hazai mozikba az X-Men: Sötét Főnix.

Még több a témában...

James Gunn elkészült A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyv első változatával

Kévés Bence Mihály

Egyre valószínűbb, hogy a közeljövőben Nova is csatlakozni fog a Marvel Moziverzumhoz

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Penge is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz Mahershala Ali játékában

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább