[Játékbemutató] Chernobylite

Vajon lehet olyan jó mint a Stalker? Felnőhet a lengyel csapat az ukránok sikeréhez és ismét izgalmassá tehetik a Zónát?

Vajon lehet olyan jó mint a Stalker? Felnőhet a lengyel csapat az ukránok sikeréhez és ismét izgalmassá tehetik a Zónát?

Egy új (reményeink szerint) sorozatot szeretnénk indítani, amely kevéssé ismert játékokat/projekteket venne egy kicsit a szárnya alá és ismertetné meg Veletek ezeket a rejtett gyöngyszemeket. A RockStar sem úgy kezdte, ahogy manapság állnak. Lássuk is hát az első alanyt!

A Stalker sikere elvitathatatlan volt. A mai napig egy kultikus játéknak számít a GSC Game World alkotása. Egyedi környezetet hozott be a gázmaszkkal, az embert próbáló körülményekkel és természetesen a sugárzó környezettel. Hosszú idő óta nem hallottunk a sorozat felől, azonban tavaly ősszel az ukránok kiadtak egy kedvcsináló trailert a rejtélyesen elkaszált második részhez. Ez az ígértek szerint talán 2021-ben érkezik is. Addig is itt egy másik érdekesnek ígérkező játék a témában.

Most a The Farm 51 izgalmas projektjét szeretnénk bemutatni. A Chernobylite mint a nevéből is adódik, egy a szennyezett környezetet helyszínül választó alkotás lesz. A katasztrófa időpontjában mi még csak fiatal és tapasztalatlan fizikusok voltunk az erőműnél. Mindenki elvesztett valamit aznap, mi a barátnőnket. Több mint harminc év telt el a katasztrófa óta, mi azonban még mindig küzdünk a démonainkkal, így hát eldöntjük hogy leszámolunk velük és betesszük a lábunkat végre újra a zónába.

Ugyan azt a parás hangulatot adja számunkra, mint a Stalker lezárt területe. Lesz itt minden ami szem-szájnak ingere, mutáns állatoktól elkezdve a legutolsó rémálmainkig elég széles a választék. Egy Sci-Fi túlélő horrort kell várni tőle műfajban, amelyet a story trailer is alátámaszt. Szintén ezen videó tanúsága, hogy gyönyörű lesz az alkotás. Az ígéretek szerint Chernobyl pontos 3D mását kapjuk majd egy nem lineáris történettel karöltve. Nyomozni is kell majd, amely külön izgalmasnak hangzik. Ha hihetünk a Steamen kiírt infónak, még most ősszel meg is fog jelenni minden fő platformra.

A játékhoz most indítottak egy Kickstarter projektet, amelyet itt érhettek el. Aki támogatni szeretné az ne habozzon, mi már megtettük. A Chernobylite hivatalos oldala pedig itt érhető el.

Ti mit gondoltok? Jó játék lesz belőle? Felnő a Stalker szintjéhez, esetleg túl is mutat majd azon?

Total
40
Shares
Previous Article
Az oroszlánkirály

Jon Favreau megerősítette, hogy Az oroszlánkirály nem egy az egyben remake

Next Article
Gyerekjáték

Vérengzősre sikerült a Gyerekjáték remake első teljes előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!