Főoldal Filmek Jason Momoa tudomásul vette, hogy “egyik filmem sem megy a díjátadóra”
Filmek

Jason Momoa tudomásul vette, hogy “egyik filmem sem megy a díjátadóra”

Jason Momoa nem ácsingózik nagy díjakra, de egyszer összejöhetne már neki is egy nagyon, nagyon jó film.

391
Jason Momoa
Forrás: On The Roam

A jelek szerint az Aquaman és az Elveszett királyság sztárja, Jason Momoa komolyan fontolóra veszi a jövőben, hogy változtat karrierjén, mivel eddig csak olyan filmekben szerepelt, amelyekért nem kapott díjat a színész. Bár a 2021-es Dűne 4 díjat is elhozott a 94. Oscar-gáláról, de Momoa közelében sem volt, hogy kitűntessék egy aranyszoborral.

Az Aquaman és az Elveszett Királyság felülmúlta a várakozásokat a box office listáján, de a közel 400 millió dolláros összbevétel még nagyon messze van az eredeti, 2018-as film 1,1 milliárd dolláros bevételétől. Jason Momoa most várhatóan búcsút mond Arthur Currynek, de az esélye megvan, hogy látjuk a jövőben még az újjáépített DC Univerzumban Lobóként, viszont ez még korántsem biztos vagy garantált.

A Variety a Max On the Roam című sorozatáról kérdezte a színészt, hogy mit szeretne még elérni a karrierjében.

Nem igazán gondolnám, hogy eddig bármit is csináltam volna. Nem fogom tudni elsajátítani ezt a sok dolgot. Szolid hármas vagy négyes szinten állok ezekből. De szeretek sokféle dolgot csinálni, csak nem vagyok kiemelkedő egyikből sem. A komédia tényleg érdekelt. Kétszer is szerepet kaptam a Saturday Night Live műsorban. Kipróbáltam az Álomországot, és az is jól ment. Ott van most a Minecraft. Dave Bautistával utána egy másik vígjátékszerű akciófilmet fogok csinálni. Ha az embereknek tetszik, szívesen csinálnék egy második évadot.

Jason Momoa

Kevesen tudják, hogy a Marvel Studios megkereste Drax szerepével, de visszautasította. Momoa a Trónok harca Khal Drogo szerepével robbant be, később olyan akciószerepekben kapott szerepet, mint Az Igazság Ligája és a Halálos iramban 10. Tisztában van vele, hogy a felsorolt két filmért biztosan nem fog díjat kapni a jövőben.

Van néhány film, amikhez vissza kell térnem, és biztos vagyok benne, hogy tisztában vagytok vele, melyik filmekről van szó. Egyszerűen nem szerepeltem még olyan filmben…szóval egyik filmem sem kapott még díjat. Nem vagyok az a fickó, de egy nap talán jó lenne egy ilyen filmet csinálni, ami nagyon-nagyon jól sikerül.

Jason Momoa

Sokan eveztek egy csónakban Momoával, de talán Robert Downey Jr. a legjobb példa arra, hogy tovább lehet lépni a szuperhősszerepekből. Momoa következő nagy filmje a Minecraft filmes adaptációja lesz, de valószínűleg az sem kap majd díjat.

Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoának “mindig lesz helye a DC-nél”, fogalmazott a DC Studios társelnöke

Jason Momoa szerint a rajongókon múlik, mit tartogat számára a jövő, de...