Wide Screen
Image default
Filmek

Jason Momoa megerősítette Az Igazság Ligája stáblistás jelenetét

Érdemes lesz kivárnunk a jövő héten érkező Az Igazság Ligája stáblistáját, mert extra jelenetet kapunk a film végén.

A DC Filmes Univerzumában mindeddig csak egyetlen filmet készítettek, amelynek végén volt stáblistás jelenet, és ez nem más, mint a tavaly augusztusban bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztag. A Warner Bros. korábban elmondta, hogy nem szeretnék másolni a Marvel Studiost, ahol a filmek végén egy rövid kis jelenetet látunk, melyek hol viccesek, hol utalások egy érkező alkotásra, most azonban a nagy rivális hatással volt Az Igazság Ligájára.

Jason Momoa minap megerősítette, hogy a rajongók ne rohanjanak a vetítés után, mert:

Megcsinálták. Végig kell ülnöd az egészet, a teljes stáblistát.

Az interjú végén a színész azt is megerősítette, hogy ez nem az újraforgatások eredménye, vagyis nem Joss Whedon eredménye, mert Zack Snyder eredetileg tervezte:

Elfelejtettem, de ez szerepelt a forgatókönyvben. Fantasztikus.

A filmet az angliai sajtóbemutatón már láttuk, azonban az embargó okán nem közölhetünk semmit a filmről. Amint eltörlik a tiltást, azonnal közzétesszük írásos és videós formában is a film kritikáját. Az Igazság Ligáját november 16-tól vetítik a hazai mozikban.

Még több a témában...

[SDCC 2018] James Wan tisztázta, hogy ki lesz az Aquaman főellensége

Kévés Bence Mihály

Az Aquaman előkészülete már novemberben elkezdődik

Czanik Gergely

Jövő nyáron kezdődhet a The Batman forgatása

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább