Főoldal Filmek Jason Momoa játssza a Halálos iramban 10. főgonoszát
Filmek

Jason Momoa játssza a Halálos iramban 10. főgonoszát

Az Aquaman sztárja csatlakozott a Halálos iramban csoportjához.

539
Jason Momoa

Az egykori Trónok harca sztárja Hollywood nagy felfedezettje, és napjaink egyik legkeresettebb színésze. Jason Momoa számára kétségtelenül a nagy áttörést az Aquaman főszerepe hozta meg, de foglalkoztatta már a Netflix is, legutóbb pedig a Dűne című filmben láthattuk Duncan Idaho szerepében. És ez még csak a kezdet, mert szigonyát autóra cseréli, és rosszfiút játszik a Halálos iramban 10. részében.

A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy a Halálos iramban c. franchise közelgő, tizedik részében Vin Diesel Dominic Torettója és a családja egy félelmetes ellenféllel kell szembe nézni, akit a hírek szerint Jason Momoa fog életre kelteni. Ezt a hírt később a franchise hivatalos csatornáján is megerősítették, hogy Momoa valóban csatlakozott.

Míg Diesel megpróbálta és kudarcot vallott, hogy Hobbs szerepében visszatérjen Dwayne Johnson, az Aquaman sztárja azt ígéri, hogy a tőle telhető legtöbbet beleadja majd a cím nélküli filmbe. Erre szüksége is lesz a filmsorozatnak, miután az elmúlt időben érezhetően megtorpant a kereslet az újabb részek után. Nemcsak a kritikusok, de még a rajongók és maguk a színészek is belefáradtak az őrületbe, ami a legutóbbi részben túllőtt minden képzeleten. Bár Momoa nem fedte fel szerepét a filmben, de a szaksajtó úgy gondolja, hogy ő lesz a film egyik főgonosza.

Az új szereplőn túlmenően sem karakteréről-, sem a sztoriról nem árultak el részleteket, de Momoa csak növeli az amúgy is sztárfellépőkkel teletűzdelt szereplőgárdát. Diesel mellett Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang és Charlize Theron is visszatér (arról egyelőre nincs hír, hogy John Cenát is láthatjuk-e még a Dom testvérének emlékezetes alakítása után). A producerek korábban elárulták, hogy a végéhez közeledik a széria, és az eredetileg tízrészesre tervezett sorozat fináléját két részre vágták.

Justin Lin marad a rendezői székben, miután az ő rendezésében láttuk tavaly bemutatott Halálos iramban 9. részt. A filmet a pandémia kellős közepén mutatták be, és bár messze elmaradt a korábbi részek bevételi rekordjától, arra bőven elég volt, hogy 2021 egyik kasszasikereként hivatkozzunk rá.

Jason Momoa
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Jason Momoa
Filmek

Jason Momoa tudomásul vette, hogy “egyik filmem sem megy a díjátadóra”

Jason Momoa nem ácsingózik nagy díjakra, de egyszer összejöhetne már neki is...

Aquaman és az Elveszett Királyság
Filmkritikák

Aquaman és az Elveszett Királyság kritika

Látványban előrelépés, történetben gyengébb lett az Aquaman folytatása.