Január elején jön Mundruczó Kornél filmje a Netflixre

A Netflix saját gyártású produkciójaként debütál a film.

Mundruczó Kornél az elmúlt két évtized egyik legígéretesebb magyar rendezője, aki a Fehér isten című filmjével már a nemzetközi színtéren is komoly sikereket ért el. Első amerikai filmje sokáig úgy volt, hogy egy Bradley Cooperrel közös thriller lesz, azonban ez a projekt különböző egyeztetési problémák miatt meghiúsult. Így Mundruczó, illetve állandó forgatókönyvírója, Wéber Kata (akit a Variety idén feltett a legígéretesebb írókat sorjázó listájára) egy személyesebb történethez nyúltak, ebből lett a Pieces of a Woman, mely január 7-én érkezik a Netflixre.

A film főszerepét Vanessa Kirby játssza, aki Velencében a legjobb színésznőnek járó díjat is megkapta, többen pedig már most a jövő évi Oscar egyik fő esélyeseként tartják számon. Rajta kívül Shia LaBeouf, Ellen Burstyn és Sarah Snook is feltűnik a drámában. Mundruczó rendezésére egyébként Velencében csapott le a Netflix, ahol Kirby díja mellett a diákzsűri elismerését is elhozta a film stábja, a rendező pedig egy interjúban elmondta, hogy nem is volt kérdés, hogy a streamingszolgáltató ajánlatára bólintanak rá.

A premierdátum mellett a trailer és a plakát is megérkezett, rajta Martin Scorsese nevével aki utólagosan csatlakozott a csapathoz executive producerként. Az épp ma szülinapos rendezőzseni elmondta, hogy nagy öröm számára, ha olyan filmet láthat, ami valóban mélyen megérinti, és szeretné, ha a személye által több emberhez el tudna jutni ez az alkotás.

A Pieces of a Woman tehát január 7-én jön a Netflixre.

Total
3
Shares
Previous Article

Jövőre lesz csak 12 perced

Next Article

Még jó darabig csak limitált mennyiségben lesz elérhető az Xbox Series S és X

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!