Wide Screen
Image default
Filmek

James Wan rendező egyszer majdnem Penge rebootot forgatott

Az elmúlt évben többször is szóba hozták, hogy talán a Penge rebootot kap, most az is kiderült, hogy James Wan maga ajánlkozott be rá.

James Wan Aquaman alkotása a héten mutatkozott be a mozikba, és az előzetes becslések ellenére jóval kellendőbb lesz a DC idei egyetlen felhozatala. A DC és a Warner Bros. stúdió egy nagy levegőt vettek a sorozatos kudarcok után, és teljesen új megközelítést használtak az Aquaman esetében, ami elképesztően jól áll a filmnek.

A Happy Sad Confused podcast adásból megtudtuk, hogy James Want egyszer már kiszemelték egy szuperhősfilm élére, de akkor az nem valósult meg, pedig sokan nagyon szerették volna Pengét újra a mozikban látni.

Néhány évvel ezelőtt, azt hiszem, hogy a Démonok között első része után, egy különleges stúdióhoz mentem és azt mondtam nekik: „Hé, nagy rajongója vagyok Pengének. Srácok, nem érdekel titeket egy Penge reboot?” Ennyi történet tehát. Nyilvánvaló, hogy semmi sem lett belőle. De az volt az első alkalom, amikor kacsingattam a képregények után. […] Csak beszélgettünk róla. Nem volt teljes prezentációm. Csak egy ötletem volt, nem emlékszem, hogy mi volt az. Sok mindent csináltam azóta, így tehát nem egészen emlékszem arra, hogy mit gondoltam a rebootról. De abban az időben tetszett a gondolat.

James Wan

Talán már soha nem tudjuk meg, hogy mi volt Wan terve Pengével, és hogyan képzelte el az újraindítást, de talán ha az Aquaman jól teljesít a mozikban, akkor nem kizárt, hogy a stúdió is felfigyel a rendezőre, és megkeresik a jövőben egy Penge reboot tervvel.

Még több a témában...

Befejeződött az Aquaman-film forgatása

Kévés Bence Mihály

James Wan bejelentette, mikor érkezik az Aquaman trailer

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. stúdió egy horror Aquaman spin-offon dolgozik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább