James Wan besegített Az apáca horror készítésébe

Az Aquaman rendezője, James Wan segített Az apáca című horrorfilm készítésébe is.

Az Aquaman rendezője, James Wan segített Az apáca című horrorfilm készítésébe is.

Corin Hardy Az apáca rendezője egy frissen készített interjúban az Entertainment Weekly lapnak elárulta, hogy az Aquaman-filmet jegyző James Wan besegített neki a forgatáson, és bizonyos jeleneteket közösen vettek fel.

Nagyon izgalmas, ahogy James Wan volt a második egység filmkészítője, és egy kicsit bevontunk őt a filmezésbe. Vicces, de további kiegészítő jeleneteket is leforgattunk, mert mindig arra törekszünk, hogy amennyiben időnk és a költségvetés megengedi azt, akkor dupla tartalmat rögzítsünk. Azt mondtam, „Mindent meg akarok tenni, de ha meg akarjuk csinálni ezt, akkor valóban két csapatra van szükség.” James egy gyakorlatias fickó, aki bármit meg tud csinálni. Voltak olyan éjszakák, amikor Wan és én egy időben forgattunk az erdőben.

Mielőtt olyan nagy blockbusterek rendezésével bízták volna meg a rendezőt, mint a Halálos iramban 7 vagy az Aquaman, Wan számos horrorfilmet készített vagy vállalt produceri feladatokat a munka alatt. Nevével találkozhatunk az Insidious filmek mellett, de a Démonok között első két részét is ő felügyelte, most pedig egy olyan résznél segített, ami szintén abban az univerzumban játszódik.

Az apáca országos bemutatója szeptember 6-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Nézz bele a Bosszúállók: Végtelen háború bakiparádéjába

Next Article
Star Trek 4

Chris Pine és Chris Hemsworth otthagyták a Star Trek 4.-et

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!