Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn megerősítette, hogy Mordály lesz A galaxis őrzői: 3. rész titkos főszereplője

A spekulációk után James Gunn megerősítette, hogy Mordály lesz a 3. rész a főszereplője.

James Gunn megerősítette, hogy Mordály lesz A galaxis őrzői: 3. rész titkos főszereplője
  • PublishedMarch 29, 2023

A galaxis őrzői 3. rész rendezője, James Gunn elárulta, mi motiválta, hogy visszatérjen a trilógia befejező részére, és elmondta, hogy egyszerűen csak le akarta zárni Mordály történetét, mert ő a befejező részben a “titkos főszereplő”.

A Total Film magazin legfrissebb számában Gunn hangsúlyozta, mennyire fontos, hogy A galaxis őrzői: 3. rész lezárja a karakterek ívét. A direktor elmondta továbbá azt is, hogy a történet szempontjából a fő hangsúlyt Mordály kapja, mert ő áll az átfogó történet középpontjában, és kijárt már a karakternek, hogy reflektorfénybe kerüljön.

A legfontosabb számomra Mordály története volt, majd ezt követően mindenki másé. Mordály A galaxis őrzői titkos főszereplője, és számomra mindig is a középpontban állt, ebben a filmben most tényleg beteljesül ez. Azért jöttem vissza, és azért döntöttem úgy, hogy megcsinálom ezt a filmet, mert úgy éreztem, hogy Mordály történetét el kell mesélni – és ez a második rész után függőben maradt.

James Gunn

Így már érthető, hogy Mordály miért kapott ilyen nagy figyelmet A galaxis őrzői: 3. rész eddigi előzeteseiben. Gunn az interjúban többször kiemelte és hangsúlyozta, hogy Mordály történetének elmesélése “a legfontosabb dolog” a harmadik részben. Ugyanakkor arra is rámutatott, hogy a 3. rész önálló filmként is megállja helyét, sőt, azon túl is mutat, mert egy trilógiát zár le májusban, emellett pedig összeköti az Őrzők elvarratlan szálait.

“Az első film az anyáról szól, a második az apáról, a harmadik pedig magamról” – fogalmazott Gunn. “Erről szól ez az utazás.”

Gunn korábban kínkeserves és érzelmes búcsúnak nevezte a filmet a vidámabb A galaxis őrzői – Ünnepi különkiadás című rövidfilmhez képest, bár a Disney+ rövidfilmjét nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel a filmből néhány fontos részletet megtudtunk a csapatról és arról, hogy mi jöhet még.

A galaxis őrzői
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.