James Gunn

James Gunn válaszolt arra, látunk-e Foxtól bárkit A galaxis őrzői vol 3. részben

A galaxis őrzői franchise írója és rendező egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy csatlakozik-e a Fox tulajdonában lévő karakterek közül valaki az Őrzőkhöz.

A galaxis őrzői franchise írója és rendező egyszer és mindenkorra tisztázta, hogy csatlakozik-e a Fox tulajdonában lévő karakterek közül valaki az Őrzőkhöz.

James Gunn lassan egy éve már, hogy dolgozik az Őrzők harmadik részén, és most hogy egyre közelebb van a 20th Century Fox és The Walt Disney házasság, egyre több kérdés merül fel: vajon a Fox tulajdonában álló karakterek közül csatlakozik-e valaki Űrlord és csapatához a trilógia befejező részében.

A Marvel Studios egy-két film kivételével nem fedte fel, hogy milyen filmeket látunk a 4. fázisban. Az biztos, hogy A galaxis őrzői vol. 3. és a Pókember: Hazatérés folytatása ebben a szakaszban kerül bemutatásra, de ezentúl mást nem erősítettek még meg. James Gunn rendező a közelmúltban többször is elmondta közösségi oldalán, hogy az Őrzők harmadik rész szkript vázlata elkészült, és hamarosan végleges formát ölt a forgatókönyv.

Több mint egy éve, hogy dolgozom rajta, a forgatókönyv megírása hosszú folyamat volt. Hónapokig csak vázlatot írtam, ami 80 oldalasra sikerült, és tele volt rajzokkal. Most kezdtem el átírni a forgatókönyvet, miközben megbizonyosodom arról, hogy a korai vázlatom használható-e.

A rendező rövidre zárta azt a kérdést, hogy a Fox / Disney házasságból felhasznál-e bárkit a harmadik részben:

Ebben a formában nem fog megtörténni. Túl messze van az egyeszség.

Gunn megígérte, hogy a folytatás egészen más lesz, mint amit eddig láttunk, de hogy ez mennyire befolyásolja a csapatfelállást, esetleg a Bosszúállók: Végtelen háború vagy a Bosszúállók 4. következménye lesz-e, azt nem árulta el. A forgatás 2019 januárjában kezdődik, ahogy azt Chris Pratt múlt héten megerősítette egy interjúban.

Total
0
Shares
Previous Article

A Pókember gonosztevői a legrosszabbtól a legjobbig a mozivásznon

Next Article

Reese Witherspoon már tárgyal a Doktor Szöszi 3-ról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!