James Gunn tisztázta, hogy benne lesz-e Thor A galaxis őrzői 2-ben

Ki más, mint James Gunn rendező tisztázta a hétvége hírét, miszerint Thor is feltűnt volna A galaxis őrzői folytatásában.

Ki más, mint James Gunn rendező tisztázta a hétvége hírét, miszerint Thor is feltűnt volna A galaxis őrzői folytatásában.

Tegnap posztolt a vicces Gunn egy képet az Instagramon, melyen a Mjolnir kalapáccsal pózol. Egyből beindultak az összeesküvések, hogy Thor is feltűnik majd A galaxis őrzői Vol 2. folytatásban. Az őrzők előkészületei még tavaly novemberben megkezdődtek, de a tényleges forgatás csak idén februárban indult be. James Gunn már viccelt azzal, hogy Mar-Vell lesz Űr-Lord apja, de ezt senki sem hitte el. Továbbra is megy a találgatás, hogy ki fogja Chris Pratt karakterének apját játszani, esetleg Sylvester Stallone?

No, de, most térjünk vissza a címben említett témához. Tegnap Gunn posztolt képe után mindenki, köztük mi is arra számítottunk, hogy Thor cameózik egyet, vagy esetleg pont fordítva. Az este folyamán a rendező tisztázta a szituációt a Facebook és Twitter hivatalos oldalán.

Csak pózoltam Thor kalapácsával, itt volt körülöttem (nem lesz A galaxis őrzői 2-ben), de nagyszerűen mutat a képeim között.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Thanos

Nevet váltott az Avengers: Infinity War Part I

Next Article

Tom Hiddleston cáfolja, hogy ő lenne az új 007-es ügynök

Related Posts