x
Close


Közelgő események

Filmek

Thor is feltűnik majd A galaxis őrzői 2-ben?

A rendező, James Gunn mutatott egy fényképet, melyen Thor eszközét pillanthatjuk meg. Elképzelhető tehát, hogy egy cameo szerepre beugrik a kalapácsvető.

Thor is feltűnik majd A galaxis őrzői 2-ben?
  • Publishedjúnius 4, 2016

A rendező, James Gunn mutatott egy fényképet, melyen Thor eszközét pillanthatjuk meg. Elképzelhető tehát, hogy egy cameo szerepre beugrik a kalapácsvető.

Februárban indultak be A galaxis őrzői 2 előkészületei, amiről több humoros és látványos képet is megosztott a rendező. A filmet jelenleg is forgatják az atlantai filmgyárban. Megjelent egy kép, miszerint Thor (Chris Hemsworth) is feltűnik majd a folytatásban. Sajnos nem tudjuk, hogy a hír igaz-e vagy csak a humoráról ismert Gunn szórakozik a világgal.

I’m starting to think this has nothing to being worthy.

James Gunn (@jamesgunn) által közzétett fénykép,

Gunn Instagram fiókjára posztolta a képet, melyen Thor ikonikus kalapácsát csodálhatjuk meg, a Mjolnirt. A képhez egy idézetet is mellékelt:

Kezdek arra gondolni, hogy ennek semmi köze ahhoz, hogy ki méltó rá…

A fenti idézetből nem tudjuk meg, hogy pontosan mit akar a rendező, minthogy azt sem, hogy cameózik-e egyet az asgardi Űrlord és társai mellett a megmentők újabb részében. Ez még akár fordítva is elsülhet, az is megeshet, hogy a galaxis őrzőit kéri fel Thor, hogy segítsenek neki a Thor: Ragnarok című filmben.

A hosszas huzavona után végre a Thor 3-at bejelentették, és az is kiderült, hogy Hulk is szerepelni fog benne. Azt lehet hallani a film szinopszisáról, hogy Hela összeáll Lokival, s együttes erővel űzik el Thort Asgardból. Idő közben a film előkészületei már javában folynak Ausztráliában, s valamikor késő nyáron kezdik felvenni a Thor 3-at a távoli szigetországban. Elképzelhető tehát, hogy előtte még a Chris Hemsworth beugrik egy gyors felvételre Atlantába.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.