x
Filmek

James Gunn mesélt a Végtelen Kövekről az Őrzők 2 kapcsán

A rendező először mesélt arról, hogy az Infinity Stones néven ismert Kövek szerepelni fognak-e A galaxis őrzői 2-ben.

James Gunn mesélt a Végtelen Kövekről az Őrzők 2 kapcsán
  • Publishedaugusztus 2, 2016

A rendező először mesélt arról, hogy az Infinity Stones néven ismert Kövek szerepelni fognak-e A galaxis őrzői 2-ben.

Pár héttel korábban James Gunn rendező és A galaxis őrzői 2 teljes stábja jelen volt a Comic-Con rendezvényen, ahol bemutatták az első jelentet is a szuperhős filmből, alig pár hétre rá, hogy leforgatták a második részt Atlantában. Még mindig nem tudni, hogy mikor fogják az internet közönségének is bemutatni azt a teaser videót, talán a közeli jövőben. Az szinte biztos, hogy Sylvester Stallone titokzatos szerepét is megerősítené a történeteben – még mindig nem tudjuk, hogy kit fog alakítani a sztár. Azt viszont igen, hogy Kurt Russell fogja alakítani Ego-t -a bolygó méretű apát -, aki Chris Pratt, azaz Űrlord apja lesz.

Most a rendező újabb érdekességet árult el a filmről, mégpedig azt, hogy az Infinity Stones néven ismert Kövek is ott szerepelnek-e majd a mozifilmben. A Bosszúállók: Ultron korában hallottunk először a Kövekről, de a legtöbb rajongó minden bizonnyal találkozott már a fogalommal, és tudja, hogy mikről van szó. Összesen hat darab kő létezik, ebből négyet már láthattunk is: Space Stone (The Tesseract), a Reality Stone (Aether), a Power Stone (Orb), és a Mind Stone (Loki jogara). Már csak két kő maradt (Soul Stone és Time Stone) mielőtt az Avengers: Infinity War-ban összeállnának, hogy a világot elpusztítsa Thanos, bár James Gunn megerősítette Facebook oldalán, hogy egy kővel sem fogunk találkozni az Őrzők 2-ben.

Egy Infinity Stones sem lesz benne a folytatásban. Én döntök mindenről, hogy mi történik A galaxis őrzői 2-ben. Egy nagy végtelenség lesz csak. Ez az Őrzők története, és ez nem jelenti azt, hogy bármi másra is utalnunk kellene.

Ezt a kérdést is tisztázta a rendező, így már tényleg csak azt a fránya előzetest várjuk, hogy mi is megtudjuk, kit alakít Stallone. Egyébként a filmre 2017. május 5-én válhatunk jegyet először.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.