x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

James Gunn megerősíthette, hogy ő rendezi a Superman: Legacy című filmet

Valóra válik James Gunn nagy álma, beülhet egy Superman-film rendezői székébe.

James Gunn megerősíthette, hogy ő rendezi a Superman: Legacy című filmet
  • PublishedMarch 11, 2023

Amikor James Gunn és Peter Safran bejelentették a DC Univerzum első felvonását a készülő sorozatokkal és mozifilmekkel, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője elárulta, hogy jelenleg dolgozik az új Superman-film forgatókönyvén, és már akkor sokan azt feltételezték, hogy talán az írás mellett a kamera mögé is beáll, és ő dirigálhatja a rebootot.

Bár még várunk a hivatalos bejelentésre, Tom King képregényíró látszólag megerősítette, hogy James Gunn áll majd a kamera mögé a Superman: Legacy rendezőjeként. Gunn a kinevezése óta több alkalommal is sejtelmes képet osztott meg követőivel, többnyire Supermant ábrázoló képeket tett közzé a közösségi oldalán (a legújabbat lásd alább), ami csak ráerősített arra a rajongói találgatásra, hogy ő lehet a következő film direktora. Ahogy már említettük, a stúdió és a rendező nem jelentett be hivatalosan semmit, de Tom Kingnek köszönhetően erre nincs is szükség, ő ugyanis állítja, hogy teljes egészében Gunn munkája lesz az acélember következő szólófilmje.

A neves képregényíró a Comic Pop YouTube-műsornak adott interjút, és beszélt egy kicsit Gunn DCU-val kapcsolatos terveiről, mielőtt félvállról megemlítette, hogy a rendező “írja és rendezi” a Superman: Legacy című filmet. Persze benne van a pakliban, hogy King téved, de valószínűbbnek tartjuk, hogy egyszerűen csak óvatlan volt, nem volt tudatában, hogy ezt a hírt még nem osztották meg a nagyérdeművel.

“A Superman: Legacy a DC univerzummal kapcsolatos kreatív elképzelésünk valódi alapja. Superman nem csak a DC történetének ikonikus része, hanem a képregényolvasók, a korábbi filmek nézői és a rajongók kedvenc karaktere is világszerte” – mondta Gunn a filmes paletta bejelentésekor. “Alig várom, hogy bemutathassam Superman saját verzióját, akit a közönség követhet és megismerhet majd a filmeken, mozifilmeken, animációs filmeken és játékokon keresztül.”

A Superman: Legacyről egyelőre csak annyit tudunk, mint amit Gunn elmondott február elején, illetve azt, hogy 2025. július 11-én kerül a mozikba, és a karakter korai napjaira fog koncentrálni – és feltehetően nem egy eredettörténetet kapunk.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.