A galaxis őrzői

James Gunn elárulta, melyik egy számot nem fogja beletenni A galaxis őrzői vol. 3. részbe

Ezt az egy számot soha nem fogja felhasználni.

Sokan felkapták a fejüket, amikor bejelentették A galaxis őrzői franchise első részét. Sok rajongó nem értette, hogy mire készül a Marvel Studios, hiszen a Marvel Moziverzum addig a legnagyobb hősöket vonultatta fel, köztük Vasembert, Thort és Hulkot, szóval sokan kétségbeesetten kérdezték, mihez kezd most a stúdió a B-listás hősökkel. Kudarcnak indult a projekt, de nagy meglepetésre a kritikusokat és a rajongókat is meglepték, s gyorsan az egyik legjobb Marvel Studios alkotásnak kiáltották ki.

Vitathatatlanul nagy szerepet játszottak ebben a felcsendült legendás zeneszámok is. James Gunn rendező nagy odaadással válogatja ki, hogy melyik szám kap helyet az alkotásaiban. Az egyik rajongó úgy döntött, hogy megkérdezi a rendezőtől, melyik az a dal/művész, amire folyton megkérik, hogy tegye bele a filmekbe, de ő erre mindig nemet mond, s soha nem fogja felhasználni azt az egy számot. A válasz a Dancing in the Moonlight volt a King Harvest-től.

Emberek ezrei mondják nekem, hogy a ’Dancing in the Moonlight’-ot szerenék egy A galaxis őrzői-filmben, és ez nekem elcsépeltnek tűnik, úgyhogy erre nem fog sor kerülni.James Gunn

A trilógia befejező rész előkészületével van jelenleg elfoglalva Gunn, és a tervek szerint még év vége előtt elkezdik a forgatást. A szereplők nagy részét legutóbb a Bosszúállók: Végjáték című grandiózus fináléban láttuk, egyesek pedig legközelebb a Thor: Szerelem és mennydörgésben visszatérnek, és várhatóan a folytatásban is látjuk Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, valamint Sean Gunn karaktereit.

A galaxis őrzői volt. 3. befejező részét 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

A galaxis őrzői
Total
1
Shares
Previous Article
Halálos iramban 9.

A Halálos iramban 9. berobbant a mozikba, és megdöntötte a Hang nélkül 2. rekordját

Next Article
Transformers

Világsztár szólaltatja meg Optimus Fővezért a Transformers: Fenevadak kora című új filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!