The Suicide Squad

James Gunn elárulta, hogy milyen hosszú lesz a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag

A negyedik leghosszabb lesz a következő DC film.

Kevesebb mint két hónappal a The Suicide Squad bemutatója előtt már tűkön ülve várjuk a DC Moziverzum idei új alkotását. Két nagy előzetest már kaptunk az Öngyilkos Osztag következő küldetéséből, most pedig James Gunn rendező és író azt is megosztotta, hogy milyen hosszú lesz a várva várt alkotás.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája című film volt a DC legutóbbi alkotása, ami rendhagyó és mondhatni egyedi volt, hiszen bő négyórásra sikerült a rendezői kiadás. Valószínűleg a jövőben nem fog megismétlődni, hogy ilyen hosszú filmet mutassanak be a moziban, hiszen már a 3 óra is sokak szerint túlzás. Bármennyire is szeretnék a rajongók, az augusztus elején érkező a The Suicide Squad játékidő tekintetében nem lesz olyan epikus hosszúságú, mint a SnyderCut volt.

Gunn tartja magát a megszokottakhoz, hiszen az új Öngyilkos osztag játékideje megegyezik A galaxis őrzői-filmekkel. A rendező közösségi oldalán árulta el, hogy a film 2 óra és 12 perc hosszú lesz. Ezzel pedig az eddig bemutatott filmek sorában a negyedik helyet foglalja el, megelőzve a 2016-es Suicide Squad – Öngyilkos osztag című David Ayer filmet, Az Igazság Ligája mozis változatát és a Ragadozó madarakat.

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Total
11
Shares
Previous Article

Megérkezett a 120 FPS-es üzemmód is a Call of Duty Warzone PlayStation 5-ös változatába!

Next Article
Peacemaker

John Cena szerint a The Suicide Squad nem egy folytatás és nem is egy reboot, de teljes egészében James Gunn alkotása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!