Főoldal Filmek James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 2. tesztvetítésén ki volt a legnépszerűbb karakter, és nem Bébi Groot volt az
Filmek

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 2. tesztvetítésén ki volt a legnépszerűbb karakter, és nem Bébi Groot volt az

Erre kevesen fogadtak volna, hogy nem Bébi Groot volt a nézők kedvence.

435
A galaxis őrzői vol. 2.

Jó rég volt már, amikor bemutatták A galaxis őrzői franchise második részét, de miközben készül a háttérben a harmadik rész, újabb érdekesség derült ki az előző részről. Meglepő lehet mindenkinek a rendező mostani állítása, aki látta a filmet, de James Gunn azt állítja, hogy nem Bébi Groot volt A galaxis őrzői vol. 2. legnépszerűbb karaktere a tesztvetítések után.

A második részt sokan kritizálták, amiért Draxből egy kisebb bohócot csináltak a folytatásra (a láthatatlanság képességével együtt), de mint utólag kiderült, hogy a Marvel Studios és James Gunn rendező nem véletlenül döntött úgy, hogy a karakter viccesebb oldalára támaszkodik. És úgy tűnik, hogy ez tényleg kifizetődő volt a készítők számára, legalábbis kezdetben úgy gondolták, hogy mindenki egyet fog érteni ezzel a döntéssel.

A rendezőt arról kérdezték a napokban, hogy más színészek is szóba kerültek-e a szerepre, mielőtt Dave Bautista megkapta volna a szerepet. Először erre a kérdésre válaszolt, hogy a korábbi WWE-bajnok volt az “egyetlen választása” a szerepre, miközben többeket is meghallgattak a szerepre, és Gunn hozzáfűzte még azt is, hogy Drax volt a legnépszerűbb karakter a második rész tesztvetítései után.

Ezt kicsit nehéz lehet elhinni – különösen egy olyan filmnél, amiben az imádnivaló Bébi Groot is szerepel -, ugyanakkor valamennyire megmagyarázza, hogy Draxet főként humorgyárként használták a filmben. A karakternek persze megvoltak a maga pillanatai az első filmben is, de ameddig ott működtek a viccek, annyira nem jöttek át a folytatásra a humorok. Egyébként Bautista is csalódottságát fejezte ki azzal kapcsolatban, ahogyan Draxet bemutatták a 2. részben. Kíváncsian várjuk, hogy Gunn a trilógia utolsó részében milyen szerepet szán a karakternek. A harmadik rész munkálatai jelenleg is tart.

A galaxis őrzői vol. 3. részt 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Drax
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.