Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn elárulta, az egyik hiányzó karkater miért nem volt a Végtelen háborúban

James Gunn elárulta, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúból miért hiányzott az Őrzők csapatához frissen csatlakozott új tag.

James Gunn elárulta, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúból miért hiányzott az Őrzők csapatához frissen csatlakozott új tag.

 

A Russo testvérek már beszéltek pár karakter hiányáról a Bosszúállók: Végtelen háborúban, most a Galaxis Őrzőinek állandó direktora, James Gunn árulta el, miért nem láthattunk egy bizonyos szereplőt a Marvel szupercsapatában.

A Bosszúállók 3 sztorijának tortájából vastag szeletet kapott az Őrzők bandája, de annak a sarkából a Marvel Moziverzumnak nem mindenki tette tiszteletét. Például Kraglin, aki látszólag csatlakozott a csapathoz A galaxis őrző vol. 2. végén, de most még utalás szintjén se került elő. James Gunn pedig a közösségi médiában elmondta, hogy igen jó oka van a távolmaradásnak.

Ezek szerint Kraglin (Sean Gunn alakításában) valami másban sántikál, amire valószínűleg a 2020-ban érkező A galaxis őrzői vol 3.-ig kell várnunk a válaszra.

Sean így is nagy szerepet vállalt a Bosszúállók: Végtelen háborúban, hiszen újra ő játszotta Mordályt a Mosómedvét – a hangját nem ő adja, azt ezúttal is Bradley Coopertől kölcsönözte. Gunn nemrég azt is elárulta, hogy a testvére töltötte a legtöbb időt a forgatáson az Őrzők színészei közül. Milyen jövőt jósoltok Kraglinnak? Kommentben várjuk az ötleteiteket!

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat