Főoldal Filmek James Gunn a Superman: Legacy forgatási időpontjáról beszélt, valamint arról, miben más az ő feladata, mint amit Kevin Feige csinál a Marvelnél
Filmek

James Gunn a Superman: Legacy forgatási időpontjáról beszélt, valamint arról, miben más az ő feladata, mint amit Kevin Feige csinál a Marvelnél

James Gunn megerősítette, mikortól forog a Superman: Legacy.

489
Superman: Legacy

James Gunn író és rendező megerősítette, hogy mikor kezdődik a Superman: Legacy forgatása, és új információkat osztott meg a DC Studios társ-vezérigazgatói szerepéről, valamint arról, hogy miben különbözik ez Kevin Feige, a Marvel Studios társ-vezérigazgatójának feladatától.

Miután A galaxis őrzői: 3. rész már a mozikban, ez nem jelent mást, minthogy a szereplők és a stáb promóciós turnéja a végéhez érkezett, vagyis James Gunn szabadon és teljes bedobással a DC Studios vezetésére és a DC Univerzum jövőjére koncentrálhat. Néhány projektet már bejelentett az újjáépített univerzumból, és az első nagyobb projekt 2025 nyarán érkezik, köztük a Superman: Legacy, aminek rendezője történetesen James Gunn lesz. Gunn néhány hete már leszállította a film forgatókönyvének az első változatát, most pedig arról osztott meg információt, mikor kezdődik a forgatás.

A Wirednek adott interjú során a filmrendezőt arról kérdezték, min dolgozik jelenleg. Amellett, hogy Gunn a Creature Commandosról is beszámolt, megerősítette a közelmúltban megjelent híreket, miszerint jövő januárban kezdik forgatni az Acélember legújabb kalandját.

A Superman: Legacy-n dolgozom, amelyet januárban forgatunk. Felvettük a hangokat az animációs sorozatunkhoz, a Creature Commandoshoz. Aztán segítek más írók projektjeiben a DC világában.

James Gunn

A forgatásra várhatóan a Georgia állambeli Atlantában kerül majd sor, ami az elmúlt időben a Marvel Studios több filmjének és sorozatának adott otthont. Még ugyanebben az interjúban Gunnt a DC Studios-beli feladatairól is kérdezték. A filmrendező kitért arra, hogy miben különbözik a DC-nél betöltött szerepe a Marvel Studios elnökétől, amit Kevin Feige tölt be.

“Valójában ez egy kicsit más. Peter Safran sok mindent magára vesz abból, amit Kevin Feige. Én nagyrészt csak a dolgok kreatív oldalán dolgozom” – árulta el az író és rendező. “Szóval a történetek feltérképezése és az univerzum kreatív oldala az én munkám, sokkal inkább ezt csinálom, mint az adminisztratív és vezetői típusú dolgokat. Kevinnek mindkettőt kell csinálnia.”

A Superman: Legacy nem egy újabb eredettörténet lesz, hanem azzal a Clark Kenttel találkozunk először, egy amolyan “kezdő riporter” lesz Metropolisban. Várhatóan már találkozott Lois Lane-nel és potenciálisan a többi hősével is (Gunn elmondta, hogy ők már léteznek ebben a világban, és hogy az Acélember nem a DC Univerzum első metahőse).

A szereposztás jelenleg is zajlik, a remények szerint az idei San Diego-i Comic-Conon lesz a hivatalos bejelentés.

A Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül a mozikba.

Superman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.