Wide Screen
Image default
Filmek

James Cameron gratulált a Marvel Studios és a Bosszúállók: Végjáték sikeréhez

Múlt hétvégén összejött a Bosszúállók: Végjátéknak az újabb rekord, letaszította az első helyről az Avatart, s ezzel minden idők legsikeresebb kasszasikere lett.

Múlt hétvégén összejött a Bosszúállók: Végjátéknak az újabb rekord, letaszította az első helyről az Avatart, s ezzel minden idők legsikeresebb kasszasikere lett.

Hivatalosan is kimondható most már, hogy a Bosszúállók: Végjáték a 2 milliárd és 790 millió dollárjával minden idők legtöbb bruttó bevételt termelt mozifilmje. Az első helyet még 2009-ben James Cameron rendező Avatar-filmje tartotta, azonban hétvégén összejött a Marvel Studiosnak ez a rekord is.

Sokáig lehetetlennek tűnt, hogy befogják az Avatart, de egy évtizeddel a bemutatója után át kellett adnia a trónt. A siker után az internetet elárasztották a gratulációk, és ebből James Cameron sem maradt ki, aki egy rendkívül nemes gesztussal üdvözölte a Box Office új királyát.

Meglehetősen gyakori Hollywoodban, hogy az egyes alkotások gratulálnak egy rivális stúdió film sikerének, 2015-ben is egy hasonló esetre került sor, amikor Kevin Feige a Marvel Studios elnöke üzent Steven Spielberg producernek, hogy a Jurassic World lenyomta az első Bosszúállók rekordját, mellyel még 2012-ből a legjobb nyitóhétvégéjét tudhatta magáénak.

A Disney sikere töretlen a mozik kasszái előtt, ugyanis az öt legsikeresebb alkotásból négyet már a mikiegeres cég birtokol, ha pedig egy tágabb kört vizsgálunk, akkor a legtöbb bevételt termelt 10 filmből hetet birtokolnak. Megállíthatatlan a Disney, lassan Hollywood bevételének felét ők fogják kitenni – ha már most nem így van.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat