Főoldal Filmek James Cameron a Terminátor-franchise újraindításán dolgozik, és már ötlete is lenne, mivel lehet megújítani a filmsorozatot
Filmek

James Cameron a Terminátor-franchise újraindításán dolgozik, és már ötlete is lenne, mivel lehet megújítani a filmsorozatot

A rendező arról is beszélt, hogyan újítaná meg a franchise-t.

290
Terminátor: Sötét végzet

Még 2019-ben a Terminator: Sötét végzet című filmmel mindenki arra számított, hogy bejavítják azt a sok sebet, amit elszenvedett a franchise az utolsó két filmmel. Csakhogy az új rész csalódást okozott a kasszáknál. Míg a franchise alkotója, James Cameron az elmúlt években az Avatar folytatásain dolgozott, nem feledkezett meg erről a másik franchise-ról sem.

A direktor ugyanakkor tisztázta, hogy ezek a megbeszélések meglehetősen bizonytalanok, de elképzelése már van arról, hogy mi lenne az az út, amit a történetben körbejárnának, hogy a franchise újra ragyogjon.

Nos, az Avatar-filmek a környezetről szólnak, én nem foglalkozom a mesterséges intelligenciával. Ha csinálnék egy újabb Terminátor-filmet, és talán megpróbálnám újra elindítani azt a franchise-t, amiről jelenleg is tárgyalunk, de még semmi sincs eldöntve… nos, akkor sokkal inkább az M.I. oldaláról közelíteném meg, mint az őrült rossz robotokról.

James Cameron

Cameron már leforgatta az Avatar 3. részét, az Avatar 4. első jelenetét is filmre vette, és ha jól teljesít az Avatar: A víz útja a mozikban, akkor az ötödik részt is leforgatják, szóval, nehéz elképzelni, hogy mikor maradna ideje egy új Terminator-filmre ebben a szoros programtervben. Cameron rendezte a franchise első két részét, majd producerként visszatért a Terminátor: Sötét végzetnél.

A bemutató után Cameron elárulta, hogy többször összetűzésbe került Tim Miller rendezővel, nem egy húron pendültek, és sokszor még a történetben sem értettek egyet. Cameron 2019 nyarán a San Diego-i Comic-Con alatt elárulta, hogy a forgatás közben éjszakánként dolgozta át a forgatókönyvet egyik napról a másikra. Folyamatosan tanácsokkal, jegyzetekkel látta el a stábot. A film végül megbukott, de nem a kritikákon múlott, mivel a Terminátor 2. – Az ítélet napja bemutatója óta ez volt a legjobb film.

Terminátor: Sötét végzet
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...