Close


Közelgő események

Filmek

James Bond 25: Christopher Nolan nevét pletykálják

Már biztos, hogy Nolan valamilyen formában, de részt vesz a James Bond 25 gyártásában, csak a pontos szerepe ismeretlen eddig.

James Bond 25: Christopher Nolan nevét pletykálják
  • PublishedMay 7, 2017

Már biztos, hogy Nolan valamilyen formában, de részt vesz a James Bond 25 gyártásában, csak a pontos szerepe ismeretlen eddig.

Az egész pletyka abból indult ki, hogy IMDb-n a Bond 25 film neve mellett megjelent Nolan produkciós cégének neve, a Syncopy, s ezzel pedig a rajongók olyan messzemenő találgatásokba bocsátkoztak, hogy Nolan fogja rendezi huszonötödik Bond-részt. Először kacsának bizonyult a hír, merthogy bárki szerkesztheti az IMDb adatbázisát, de később a film rajongói Twitter-oldala, a Bon25Film megerősítette a hírt.

Szebb időket is megélt már a franchise, hiszen 2015-ben lejárt a szerződése az Eon Productions vállalattal, s azóta sem tudták pótolni más céggel, arról meg nem is beszélve, hogy jelenleg öt stúdió is versenyben van a James Bond jogaiért Hollywoodban. A versenyzők között van a Warner Bros., a Universal Channel, a 20th Century Fox, az Annapurna Pictures és természetesen a Sony Pictures, akik az elmúlt években birtokolták a rendezés jogát.

A Sherlock direktorát, Paul McGuigant is szóba hozták, mint esélyes jelöltet a rendezői székbe, valamint közeli források arról árulkodtak, hogy Daniel Craig már közel áll ahhoz, hogy még egyszer, talán utoljára, de magára öltse a 007-es ügynök szerepét. Kecsegtetően hangzik az is, miszerint a Bond veterán írói, Neal Purvis és Robert Wade is visszatérhetnek a jubileumi forgatásra. Ezeket a híreket azért kezeljük fenntartásokkal.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.