Wide Screen
Image default
Filmek

James Bond 25: Christopher Nolan nevét pletykálják

Már biztos, hogy Nolan valamilyen formában, de részt vesz a James Bond 25 gyártásában, csak a pontos szerepe ismeretlen eddig.

Az egész pletyka abból indult ki, hogy IMDb-n a Bond 25 film neve mellett megjelent Nolan produkciós cégének neve, a Syncopy, s ezzel pedig a rajongók olyan messzemenő találgatásokba bocsátkoztak, hogy Nolan fogja rendezi huszonötödik Bond-részt. Először kacsának bizonyult a hír, merthogy bárki szerkesztheti az IMDb adatbázisát, de később a film rajongói Twitter-oldala, a Bon25Film megerősítette a hírt.

Szebb időket is megélt már a franchise, hiszen 2015-ben lejárt a szerződése az Eon Productions vállalattal, s azóta sem tudták pótolni más céggel, arról meg nem is beszélve, hogy jelenleg öt stúdió is versenyben van a James Bond jogaiért Hollywoodban. A versenyzők között van a Warner Bros., a Universal Channel, a 20th Century Fox, az Annapurna Pictures és természetesen a Sony Pictures, akik az elmúlt években birtokolták a rendezés jogát.

A Sherlock direktorát, Paul McGuigant is szóba hozták, mint esélyes jelöltet a rendezői székbe, valamint közeli források arról árulkodtak, hogy Daniel Craig már közel áll ahhoz, hogy még egyszer, talán utoljára, de magára öltse a 007-es ügynök szerepét. Kecsegtetően hangzik az is, miszerint a Bond veterán írói, Neal Purvis és Robert Wade is visszatérhetnek a jubileumi forgatásra. Ezeket a híreket azért kezeljük fenntartásokkal.

Még több a témában...

Billie Eilish elkészült a 007 Nincs idő meghalni főcímdalával

Kévés Bence Mihály

[SBLIV] Egy Super Bowlos szpottal hangolódunk a 007 Nincs idő meghalni bemutatójára

Kévés Bence Mihály

Már magyarul is nézhető a 007 Nincs idő meghalni Bond-film előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon