Főoldal Előzetesek Jake Gyllenhaal megveri Conor McGregort az Országúti diszkó első előzetesében
Előzetesek

Jake Gyllenhaal megveri Conor McGregort az Országúti diszkó első előzetesében

Az 1989-es kultikus klasszikus újragondolása az Országúti diszkó.

397

Az Amazon MGM stúdió filmje, amelyben Jessica Williams és a bokszoló-MMA harcos Conor McGregor is szerepel, a Patrick Swayze és Sam Elliott főszereplésével készült 1989-es sikerfilm alapján készült. Jake Gyllenhaal a kocsmai verekedések Mr. Rogerseként tűnik fel az Országúti diszkó újragondolt változatában.

Gyllenhaal alakítja Daltont, az ex-UFC-bunyóst, aki kidobóemberként vállal munkát egy Florida Keys-i vendéglőben. Dalton hamarosan ráébred, hogy nem minden az, aminek látszik. A cselekmény középpontjában Dalton és egy korrupt üzletember feszül egymásnak, aki rettegésben tartja a helyi közösséget. A produkció része volt az is, hogy Gyllenhaal megjelent a Las Vegas-i UFC 285 rendezvényen, és egy megrendezett küzdelemben a UFC veteránjával, Jay Hieron-nal szállt ringbe.

A korábbi UFC-bajnok Conor McGregor debütál filmszerepben, valamint Daniela Melchior (Halálos iramban 10.) mint Ellie, Joaquim de Almedia (Halálos iramban: Ötödik sebesség) mint Black seriff, Billy Magnussen (Into the Woods), Lukas Gage (A Fehér Lótusz), Darren Barnett (Never Have I Ever) és Beau Knapp (Death Wish) mellett, de az ő szerepeiket még nem fedték fel.

Az Országúti diszkó annak ellenére kultikus klasszikussá vált, hogy a kasszáknál nem termelt sokat. Akkor indult be igazán a szekér, amikor a tévéképernyőkön bemutatták, és az egyik legtöbbet játszott film lett a csatornákon. Pofonegyszerű volt a cselekménye, ami tetszett a nézőknek. Daltont, a filozófiai háttérrel rendelkező, képzett bunyóst felveszik, hogy megtisztítsa a Double Deuce-ot, egy országúti bárt, és a klasszikus jó kontra gonosz “a kisember felveszi a harcot a nagyvállalattal” hangulatot idézi.

A filmet nem fogják bemutatni a mozikban, március 22-én kizárólag a Prime Video streamingszolgáltatón nézhetjük, ahogy Gyllenhaal szétveri McGregort.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

A legnagyszerűbb filmes gonoszok
Filmek

A legnagyszerűbb filmes gonoszok – 1. rész

Miután a tavaly ősszel bemutatott Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker-film meghódította a...

Tom Cruise
Filmek

Forgatáson történt súlyos balesetek

Sokszor az életükkel játszanak a színészek.