Jack Black az űrbe vinné a Jumanji 3.-at

Jack Black véleménye szerint a Jumanji 3-at oda kell vinni, ahol a franchise eddig még soha sem járt, vagyis az űrbe.

Jack Black véleménye szerint a Jumanji 3-at oda kell vinni, ahol a franchise eddig még soha sem járt, vagyis az űrbe.

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy jövőre érkezik a Jumanji: Vár a dzsungel folytatása, a franchise harmadik része. A döntés nem meglepő, hiszen télen egészen jó bevételre tett szert a Jumanji 2., több héten keresztül uralta a Box Officet, s még a Star Wars: Az utolsó Jedik sem talált fogást rajta. Így nem meglepő, hogy a Sony jövő decemberben készül bemutatni a filmet, amikor érkezni fog J.J. Abrams Star Wars: Episode IX része.

A Vár a dzsungelt nem előzte meg nagy várakozás, hiába Dwayne Johnsonnal adták el a filmet, legtöbben szkeptikusak voltak az új résztől. Féltek, hogy elnyomja majd a 90’-es években bemutatott első részt, ám erre alaposan rácáfolt Jake Kasdan rendező, akinek filmje nemzetközileg több mint 956 millió dollárt zsebelt be, ez pedig meggyőzte a Sonyt egy folytatásról.

Most hogy a Sony bejelentette már a filmet, Jack Black úgy gondolja, hogy nagyszerű ötlet lenne a harmadik részt az űrbe vinni.

Azt mondom, gyerünk az űrbe! Mert felmerül bennem a Jumanji kapcsán egy olyan kérdés, hogy „Mi ez a játék? Ki találta ki ezt a játékot?” Valami idegen technológiának kell lennie, nincs igazam? Vagy valami őrült mágiának a dzsungel mélyéből. Tudni akarom, honnan származik. Eredettörténetnek kell lennie, én azt mondom.

Az eredeti Jumanji-filmben látszólagosan egy ősi eredetű társasjátéknak tűnt a kaland, amely beszippantotta a karaktereket egy őrült kalandra. Ehhez képest a Vár a dzsungelben a társasjáték új megvilágítást kapott, igazodott a modern korhoz, s már nem a klasszikus értelemben vett társasjáték volt, hanem egy videójáték. De egyik esetben sem derült ki, honnan is származik a játék, ki és miért teremtett ilyen játékot. Mindenesetre érdekes elgondolás, hogy a harmadik részt az űrbe vigyék, de sok jót nem fűznénk ehhez, és valószínűleg a stúdió is biztosra megy, nem fog kísérletezni ehhez hasonló ötletekkel.

Total
0
Shares
Previous Article

A Deadpool 2. tracklistája megerősített egy új szereplőt

Next Article
Thanos

James Gunn elárulta, hogy mit mondott [SPOILER] a Végtelen háború végén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!