J.K. Rowling már a harmadik Legendás állatok forgatókönyvén dolgozik

Még be sem mutatták a mozikban a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című folytatást, de J.K. Rowling már a harmadik rész szkriptjén dolgozik.

Még be sem mutatták a mozikban a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei című folytatást, de J.K. Rowling már a harmadik rész szkriptjén dolgozik.

A második spin-off bemutatója még hónapokkal arrébb van, de J.K. Rowling írónő, aki az egész Harry Potter franchiset megálmodta és megvalósította, a Varietynek adott interjúban elárulta, hogy már serényen a Legendás állatok harmadik rész forgatókönyvén dolgozik.

A Warner Bros. stúdió és David Yates rendező mindig megengedték, hogy beszéljek, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy enyém az utolsó szó. Én csak egy vagyok a producerek között, de komolyan vesszük a szóban forgó ötleteket, és nagyon szoros együttműködésről van szó. Végső soron a rendező felelős azért, amit látunk a mozivásznon.

Rowling az interjúban azt is megerősítette, hogy amint végzett a harmadik film forgatókönyvével, utána egy könyvet készül írni a fiatalabb olvasóközönségnek:

Azután, hogy végeztem a film forgatókönyvével, egy másik könyvet készülök írni a gyerekeknek. Körülbelül hat évig játszottam a történettel, tehát itt az ideje, hogy leüljek és papírra vigyem a gondolatokat.

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei bemutatójára idén november 15-én kerül sor a magyar mozikban, amit az első rész rendezője, David Yates rendező készített. Főszerepben Eddie Redmayne színészt látjuk, mint Göthe Salmander, de a fiatal Dumbledore professzor is feltűnik a filmben Jude Law játékában. A film gonosz varázslóját pedig Johnny Depp kelti életre, ő lesz ugyanis Gellert Grindelwald.

Total
0
Shares
Previous Article

A mai nappal forog a Top Gun második része

Next Article
Wonder Woman

A Wonder Woman 2. első promóciósképe elárulta, hogy mikor játszódik a történet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!