x
Close


Közelgő események

Filmek

J.J. Abrams megerősítette a Star Trek 4-et

A film producere, J.J. Abrams elárulta, hogy hamarosan bejelenthetik a Star Trek 4-et Chris Hemsworthtal.

J.J. Abrams megerősítette a Star Trek 4-et
  • Publishedjúlius 16, 2016

A film producere, J.J. Abrams elárulta, hogy hamarosan bejelenthetik a Star Trek 4-et Chris Hemsworthtal.

Mindenki szerint a nyár következő nagy kasszasikere a Star Trek: Mindenen túl lesz, ami egy időben a San Diégó-i premierrel fog debütálni a mozikban. A film forgalmazója a Paramount Pictures mindent elkövet a film sikeréért, még a film producere is beszállt a marketing munkába.

J.J. Abrams elárulta, hogy tervben van a Star Trek franchise következő installációja, holott még be sem mutatták a harmadik részt, de máris a folytatáson törik a fejüket. Collider számolt be arról, hogy az első két rész rendezője mit tervez a jövőben. Korunk egyik legnagyobb marketingese (Abrams) elárulta azt is, hogy nagyon bízik a Mindenen túl című részben, és egy percig sem fontolgatja a széria szüneteltetését.

Igen, és van itt valami, képletesen percekre vagyunk attól, hogy beszéljünk róla. A válasz 100 százalékosan igen, és rendkívül izgalmas.

A legtöbb ember még nem is látta a filmet, de a Paramount már tényként kezeli a negyedik Star Trek-filmet, nagyon bíznak a sikerben. A korábbi direktor átadta a helyét Justin Linnek a harmadik részre, de az is elképzelhető, hogy a reboot megálmodója visszatér a folytatásra, bár erre kevés esély van. Nagyon pozitívak a visszajelzések, az új rendező sokak szerint megállta helyét.

Scott Mantz riporter Twitteren osztotta meg a rajongókkal, hogy minap beszélgetést folytatott J.J. Abrams-szel, és a filmmágus megerősítette a Star Trek 4-et, valamint azt is, hogy Chris Hemsworth visszatér a franchisehoz.

Chris Hemsworth George Kicket játszotta az első részben, James T. Kirk apját. Sajnos Hemsworth életét vesztette mialatt megtámadták hajóját. Ahhoz hogy életre keltse a stúdió a sztárt, valami időutazásra lesz szükségük. Nagyon elkötelezettek a színész iránt, aki időközben a világ egyik legsikeresebb férfi színésze lett. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki ebből, és milyen sztorival állnak elő.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.