Főoldal Játékok Itt van a Games With Gold augusztusi kínálata
Játékok

Itt van a Games With Gold augusztusi kínálata

Lesz mit tolni a hőségben.

521

Az Xbox Live Gold előfizetők, ahogy már megszokhatták, a jövő hónapban sem maradnak ingyenes játék nélkül. Mint mindig ezúttal is négy játékkal kedveskedik nekünk a Microsoft, melyeket az alábbi kedvcsinálóban meg is tudtok tekinteni. Ne feledjétek, hogy az Xbox One tulajok az Xbox Classic és Xbox 360 játékokat is tudják használni a visszafelé kompatibilitásnak hála.

Augusztus elsejétől egészen a hónap végéig lesz lehetőségünk a Portal Knights nevezetű szupercuki, akció RPG-t begyűjtenünk. Szintén elsejétől, de csak 15-ig tudjuk a garázsunkba állítani az MX Unleashed-et, ami egy kis Xbox Classic nosztalgiát csempész a képernyőinkre. Augusztus 16-tól szeptember 15-ig csaphatunk le az Override: Mech City Brawl-ra. Ez egy verekedős cucc, hatalmas robotokkal a középpontban. Augusztus 16-tól 31-ig pedig a zseniális Xbox Classic FPS-t, a Red Faction II-t tehetjük kosarunkba. A felsorolt játékok ingyenesen elérhetőek, ha aktív Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkeztek.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.