x
Close


Közelgő események

Játékok

Itt a Life is Strange sorozat következő része

Nem is olyan sokára új játékkal bővül majd a Life is Strange kollekció.

Itt a Life is Strange sorozat következő része
  • PublishedMarch 19, 2021

Az esti Square Enix Presents során bejelentették a Life is Strange: True Colors-t, ami a Deck Nine Games gondozásában készül a Square Enix External Studios közreműködésével. A zenei előadó és közösségi média sztár mxmtoon által felfedett játéka volt a digitális műsor központi eleme, ahol bemutatkozott az alkotás új főszereplője, dinamikus természetfeletti ereje, és egy izgalmas rejtély is. A kiadó bejelentette továbbá, hogy a Life is Strange és Life is Strange: Before the Storm feljavított grafikát és animációkat kínáló új változatai a Life is Strange Remastered Collection részeként érkeznek majd. A sorozat történetében először nem kell többé várnod a következő epizódra, a Life is Strange: True Colors ugyanis teljes formában jelenik meg.

Erika Mori közreműködésével életre keltve a játékosok Haven Springs vidékeit járhatják majd be Alex Chen szerepében, aki régóta elnyomja ’átkát’: Empathy képességét. Ez egy természetfeletti erő, mellyel megtapasztalhatja, magába szívhatja és manipulálhatja mások erős érzelmeit, amiket lobogó, színes aurákként lát. Mikor testvére életét veszti egy állítólagos balesetben, Alexnek meg kell barátkoznia illékony erejével, hogy kiderítse az igazságot – és felfedje a kisvárosban rejtőző sötét titkokat. A játékosok Haven Springs utcáin töltött idejüket exkluzív zenék fogják kísérni új mxmtoon és Novo Amor számokkal, valamint olyan előadók licencelt dalaival, mint a Radiohead, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin és sokan mások.

Jeff Litchford, a Deck Nine Games alelnöke elmondta: „Rendkívül megtisztelő, hogy visszatérhetünk a Life is Strange élénk, érzelmekkel teli és meghatározó világába. Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek ezt a történetet: az empátiáról, emberi kapcsolatokról, és a küzdelemről, hogy megtaláld a helyet, amit otthonnak hívhatsz. A Life is Strange: Before the Storm óta alkalmazott történetmesélési fejlődés, fejlesztési technológia és prémium szinkronelőadás lehetővé teszi, hogy a játékosok minden eddiginél jobban elmerüljenek a Life is Strange: True Colors világában.”

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.