Ismét nagy névvel bővült Ridley Scott legújabb filmjének szereplőgárdája

Scott legújabb filmje a híres Gucci-gyilkosságról fog szólni.

Ridley Scott is azok közé a filmesek közé tartozik, akik sohasem tudnak pihenni, nyolcvan felett is elképesztő tempóban dolgozik az angol rendező, nemrég az HBO Max saját gyártású produkciójaként jött A farkas gyermekei című sorozat, de hamarosan egy mozifilmmel is érkezik, melynek címe The Last Duel lesz. De már most készíti elő soron következő produkcióját, mely egy régóta dédelgetett projekt a híres-neves Gucci-gyilkossággal kapcsolatban. Azt már korábban is tudtuk, hogy a film főszereplője Lady Gaga lesz.

Gaga Patrizia Reggianit formálja majd meg Maurizio Gucci volt feleségét, akit a férfi tizenkét év házasság után hagyott el egy fiatalabb hölgyért. Mauriziót 1995. március 27-én a milánói irodája előtt gyilkolták meg. A gyanú hamar a Patriziára terelődött, ám bizonyítékok hiányában a tárgyalás évekig elhúzódott. A nőt huszonkilenc év szabadságvesztésre ítélte a bíróság, azonban végül 2016-ban szabadult. Még a tárgyalási folyamat során kapta meg a hírhedt “fekete özvegy” becenevet. Maurizio halálával egyetlen Gucci sem maradt a 19. században alapított cégben.

A történet megfilmesítésének ötlete már néhány éve felmerült, a Gucci család azonban akkor a teljes ellenállás stratégiáját választotta, több ízben nyilatkozták, hogy bármit készek megtenni a produkció megakadályozása érdekében. Arról egyelőre nincs hír, hogy a jelenlegi fejleményekről miként vélekednek.

Gagához azóta csatlakozott Jared Leto, Adam Driver és Al Pacino, de több hírportál számolt be arról is, hogy Robert De Niro is szerepelni fog majd a filmben. Ezt hivatalosan nem erősítették még meg, azt viszont igen, hogy az Oscar-jelölt Jeremy Irons is csatlakozott a stábhoz, a színész a Mennyei királyság után másodjára dolgozik majd Scott oldalán.

A film bemutatójára 2021. november 24-én kerülhet sor.

Lady Gaga
Total
1
Shares
Previous Article
Christopher Nolan

Christopher Nolan élesen kritizálta a Warner streaminggel kapcsolatos döntését

Next Article
Doctor Octopus

Alfred Molina, mint Doctor Octopus is visszatér a Pókember 3. részében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!