x
Close


Közelgő események

Játékok

Ingyenesen kipróbálhatóvá vált a Dreams

A Sony otthoni játékkészítő platformja demo verziót kapott, így mindenki belekóstolhat.

Ingyenesen kipróbálhatóvá vált a Dreams
  • Publishedmájus 2, 2020

A Sony otthoni játékkészítő platformja demo verziót kapott, így mindenki belekóstolhat.

Az idén februárban megjelent PS4-es Dreams egy igen különleges alkotás, nem véletlen, hogy az egyetlen olyan tesztünk született meg, amiben nincs értékelő box: lehetetlen csak játékként vagy csak eszközként értékelni, valamint erősen függ a saját beállítottságtól, hogy valaki elmerül-e benne, vagy sem. Éppen ezért a promóciója is nehézkesebb volt, mert hiába a számtalan dicsőítő teszt, a zseniális videók, ezt személyesen látni és érezni kell.

Valószínűleg a Sony is megérezte ezt, és hogy vonzóbbá tegyék a dolgot egy demó verziót kértek a Media Molecule-tól, ami mostanára össze is jött. A kipróbálható verzió mindenből nyújt egy kis szeletet. Megnézhetünk pár Dreams alkotást (The Ornithologist’s Private Collection, Ruckus, Cubric, Player Piano Player, Art Therapy, Great Job Human!), játszhatjuk a fő sztorinak beillő kaland musical Art’s Dream első húsz percét, valamint a szerkesztő mód alapjaival is megismerkedhetünk. Ha eddig nem mertél belevágni de érdekelt, akkor most itt a remek lehetőség.

Written By
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.