Főoldal Játékok Ingyenesen beszerezhető a Rage 2
Játékok

Ingyenesen beszerezhető a Rage 2

Megint nem járunk rosszul az Epic Game Store jóvoltából.

454

Megint ajándékozó kedvében van az Epic és egy egészen jó játékot ad ingyenesen a saját boltját használóknak. Ennek a poszt-apokaliptikus shooternek az egyik alapja a Doom volt, ami egészen szépen látszik is rajta. Hatalmas adrenalinfröccsöt tud adni a végigjátszás során és nem engedi el a kezünket ebben szinte egy pillanatra sem. A már ismerős fejlesztők, az id Software szerint ez több mint egy shooter és több egy egyszerű nyílt világú játéknál is.

Sajnos a története már nem ennyire erős és tartalommal sincsen annyira megtelítve, de az alap játékmechanika remekül működik és ingyenesen mindenképpen megéri legalább kipróbálni. Nem igazán visz túlzásba semmit az akción kívül, így igazán nehéz elveszni benne. Egészen egyszerű kikapcsolni viszont az agyunkat, és élvezni azt az elképesztő sebességet, ami már tényleg egy Doom-hoz hasonlíthatóvá teszi, igazi FPS élményt nyújt.

Természetesen egy jobb sztorival, gazdagabb történetelmeséléssel és változatosabb küldetésekkel sokkal több lehetne az alkotás, de így is legtöbbször közepes feletti értékeléseket kapott. Akiknek felkeltette az érdeklődését, azok ingyenesen beszerezhetik PC-re egészen február 25-ig az Epic Games Store kínálatából. Sokan nem szeretik, de azt nem lehet elvenni ettől a bolttól, hogy igazán bőkezűen bánik az ingyenes játékokkal és így egészen sok felhasználót sikerült már becsábítaniuk. Nektek mi a véleményetek róla?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...