Ingyenesen beszerezhető a Rage 2

Megint nem járunk rosszul az Epic Game Store jóvoltából.

Megint ajándékozó kedvében van az Epic és egy egészen jó játékot ad ingyenesen a saját boltját használóknak. Ennek a poszt-apokaliptikus shooternek az egyik alapja a Doom volt, ami egészen szépen látszik is rajta. Hatalmas adrenalinfröccsöt tud adni a végigjátszás során és nem engedi el a kezünket ebben szinte egy pillanatra sem. A már ismerős fejlesztők, az id Software szerint ez több mint egy shooter és több egy egyszerű nyílt világú játéknál is.

Sajnos a története már nem ennyire erős és tartalommal sincsen annyira megtelítve, de az alap játékmechanika remekül működik és ingyenesen mindenképpen megéri legalább kipróbálni. Nem igazán visz túlzásba semmit az akción kívül, így igazán nehéz elveszni benne. Egészen egyszerű kikapcsolni viszont az agyunkat, és élvezni azt az elképesztő sebességet, ami már tényleg egy Doom-hoz hasonlíthatóvá teszi, igazi FPS élményt nyújt.

Természetesen egy jobb sztorival, gazdagabb történetelmeséléssel és változatosabb küldetésekkel sokkal több lehetne az alkotás, de így is legtöbbször közepes feletti értékeléseket kapott. Akiknek felkeltette az érdeklődését, azok ingyenesen beszerezhetik PC-re egészen február 25-ig az Epic Games Store kínálatából. Sokan nem szeretik, de azt nem lehet elvenni ettől a bolttól, hogy igazán bőkezűen bánik az ingyenes játékokkal és így egészen sok felhasználót sikerült már becsábítaniuk. Nektek mi a véleményetek róla?

Total
12
Shares
Previous Article
Mortal Kombat

Harc! Befutott a Mortal Kombat brutális első előzetese

Next Article

Mi folyik a Konami háza táján?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!