Főoldal Játékok Ingyenes lesz a Pokémon Café Mix
Játékok

Ingyenes lesz a Pokémon Café Mix

Kávézz a kedvenc Pokémonoddal!

456

A tegnapi Pokémon Presents stream egyik bejelentése az ingyenesen játszható Pokémon Café Mix volt, tárgyorientált mikrotranzakciókkal kiegészítve. A cucc egy érintős puzzle játék lesz, melynek során Pokémon ikonokat kell összekapcsolnunk a puzzle-ök megoldásához.

A minél sikeresebb előrehaladásunk függvényében új Pokémonokat és új tételeket vehetünk fel virtuális kávézónk kínálatába. Csapatunk minden tagja rendelkezik egy egyedi Café Skill képességekkel, mely nagy segítség lesz a feladatok megoldása során. Előrelépésünk során egyre nagyobb csapattal és egyre nagyobb kínálattal lesz lehetőségünk dolgozni, így kávézónk is növekedni fog, újabbnál-újabb vendégeket becsábítva.

A Pokémon Café Mix 2020. június 23-án jelenik meg Nintendo Switch-re, Android és iOS platformokra. Ha már a mobil platformoknál tartunk, a stream során bemutattak egy aranyos kis applikációt, ami a szülőknek lehet nagy segítség a Pokémon franchise-on keresztül, ez nem más mint a Pokémon Smile. Az app, a kiterjesztett valóság (AR) segítségével veszi rá és ösztönzi a helyes és alapos fogmosásra a lurkókat. Remek ötlet, lessétek meg alább a kedvcsinálót.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.

Palworld
Játékok

A Nintendo lépéseket tenne a Pokémon-utánzat Palworld ellen

A japán videójáték gyártó is felfigyelt a népszerű Palworld túlélős akciójátékra.