Ingyenes lesz a Pokémon Café Mix

Kávézz a kedvenc Pokémonoddal!

A tegnapi Pokémon Presents stream egyik bejelentése az ingyenesen játszható Pokémon Café Mix volt, tárgyorientált mikrotranzakciókkal kiegészítve. A cucc egy érintős puzzle játék lesz, melynek során Pokémon ikonokat kell összekapcsolnunk a puzzle-ök megoldásához.

A minél sikeresebb előrehaladásunk függvényében új Pokémonokat és új tételeket vehetünk fel virtuális kávézónk kínálatába. Csapatunk minden tagja rendelkezik egy egyedi Café Skill képességekkel, mely nagy segítség lesz a feladatok megoldása során. Előrelépésünk során egyre nagyobb csapattal és egyre nagyobb kínálattal lesz lehetőségünk dolgozni, így kávézónk is növekedni fog, újabbnál-újabb vendégeket becsábítva.

A Pokémon Café Mix 2020. június 23-án jelenik meg Nintendo Switch-re, Android és iOS platformokra. Ha már a mobil platformoknál tartunk, a stream során bemutattak egy aranyos kis applikációt, ami a szülőknek lehet nagy segítség a Pokémon franchise-on keresztül, ez nem más mint a Pokémon Smile. Az app, a kiterjesztett valóság (AR) segítségével veszi rá és ösztönzi a helyes és alapos fogmosásra a lurkókat. Remek ötlet, lessétek meg alább a kedvcsinálót.

Total
0
Shares
Previous Article

Elindult a Fortnite: Splashdown

Next Article

2021-ben érkezik a Horizon Forbidden West

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!