Wide Screen
Image default
Játékok

Ingyenes lesz a Pokémon Café Mix

Kávézz a kedvenc Pokémonoddal!

A tegnapi Pokémon Presents stream egyik bejelentése az ingyenesen játszható Pokémon Café Mix volt, tárgyorientált mikrotranzakciókkal kiegészítve. A cucc egy érintős puzzle játék lesz, melynek során Pokémon ikonokat kell összekapcsolnunk a puzzle-ök megoldásához.

A minél sikeresebb előrehaladásunk függvényében új Pokémonokat és új tételeket vehetünk fel virtuális kávézónk kínálatába. Csapatunk minden tagja rendelkezik egy egyedi Café Skill képességekkel, mely nagy segítség lesz a feladatok megoldása során. Előrelépésünk során egyre nagyobb csapattal és egyre nagyobb kínálattal lesz lehetőségünk dolgozni, így kávézónk is növekedni fog, újabbnál-újabb vendégeket becsábítva.

A Pokémon Café Mix 2020. június 23-án jelenik meg Nintendo Switch-re, Android és iOS platformokra. Ha már a mobil platformoknál tartunk, a stream során bemutattak egy aranyos kis applikációt, ami a szülőknek lehet nagy segítség a Pokémon franchise-on keresztül, ez nem más mint a Pokémon Smile. Az app, a kiterjesztett valóság (AR) segítségével veszi rá és ösztönzi a helyes és alapos fogmosásra a lurkókat. Remek ötlet, lessétek meg alább a kedvcsinálót.

Még több a témában...

Itt van minden ami a legutóbbi Nintendo Direct Mini: Partner Showcase-en bemutatásra került

Fonyódi Dávid

A Nintendo leállította a 3DS széria gyártását

Fonyódi Dávid

Közös előzetesen látható a Super Mario 3D All-Stars három címe

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat