x
Játékok

Ingyenes demót kapott a Code Vein!

Ingyenesen játszható demó keretein belül nézhetjük meg a poklot közelebbről.

Ingyenes demót kapott a Code Vein!
  • Publishedszeptember 6, 2019

Ingyenesen játszható demó keretein belül nézhetjük meg a poklot közelebbről.

A nem túl távoli jövőben egy rejtélyes katasztrófa romba döntötte az eddig ismert világot. Az ég felé ágaskodó felhőkarcolók, amik egykor a jólét jelképei voltak, most az emberiség múltjának élettelen síremlékei, amiket átsző a Thorns of Judgment. A pusztítás középpontjában egy titkos Revenant társaság rejlik, a Vein. Ez az utolsó erőd, ahol az emlékeikért cserébe különleges erőre és folytonos vérszomjra szert tett néhány egyén a túlélésért harcol. Ha teljesen átadják magukat vérszomjuknak, azzal azt kockáztatják, hogy minden emberségtől mentes Lost vámpírrá változnak. Ez bizony a Code Vein világa.


Nem kell már olyan sokat várnunk a játékra, hiszen szeptember 27-én tiszteletét teszi a Bandai legújabb alkotása, azonban akik hamarabb akarnak a pokolra szállni, azoknak egy nagyon jó hírrel szolgálhatunk. A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy legújabb poszt apokaliptikus akció-szerepjátéka, a CODE VEIN demója már elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A demóban a játékosok megalkothatják saját Revenant harcosukat a rendkívül részletes karakterkészítővel, belekóstolhatnak a játék korai szakaszába, valamint felfedezhetik a képességeiket próbára tevő „The Depths” első részét.

A CODE VEIN 2019. szeptember 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, viszont a demója már elérhető a kiemelt platformokon.

 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.