x
Close


Közelgő események

Játékok

Ingyenes demó-t kapott a Catherine Full Body

Ingyenesen kipróbálhatja mindenki a szeptemberben érkező játék demó változatát már a mai nap!

Ingyenes demó-t kapott a Catherine Full Body
  • Publishedjúlius 25, 2019

Ingyenesen kipróbálhatja mindenki a szeptemberben érkező játék demó változatát már a mai nap!

Japánban egészen sok, az Európai ízlés számára elsőnek furán ható játék van, amelyekről a későbbiekben változhat bőven a véleményünk. Nem kell igazán messzire menni, hiszen a Yakuza sorozat sokaknak egyfajta GTA klónnak tekinthető, azonban szó sincsen erről. Egy teljesen egyedi és sajátos ökoszisztémát alakított ki a szigetországban és lassan-lassan nálunk is. Erre a legjobb példa a nemrég nálunk járt Judgment, amely egy egészen zseniális alkotása lett a Yakuza világának.

Nem tudom mennyien emlékeznek a 2011-es eredeti Catherine-ra, azonban az kijelenthető, hogy kult-játék lett (főleg Japánban). Ott tényleg a döntéseink cipelték a hátukon a legnagyobb súlyt/terhet és tették a kalandot igazán izgalmassá. Most ennek a címnek kapjuk majd meg a kicsit felújított és nagyobbra hizlalt változatát a Full Body-val. A címre az ötletet a bor adta, hiszen a játék olyan mint egy jó testes bor. Az eredeti Catherine csupán több tartalommal és hosszal. Arra is tökéletes azonban még ez a választás, hogy az alkotás erotikusságát kihangsúlyozza.

Az egészben a legjobb, hogy egy ingyenesen kipróbálható demó változat is érkezik hozzá. A döntéseidnek talán nincs akkora súlya a demóban, de jobb, ha már most felméred azt, hogy mit – vagy kit – szeretnél a legjobban a teljes játékban, különben felkészülhetsz döntésképtelenséged következményeire. A Catherine: Full Body első legyártott sorozata Launch Edition kiadásban lesz kapható, ami a játék mellett egy Rin, Catherine és Katherine mintázatú fémtokot is tartalmazni fog.

A legnagyobb rajongók nyilván ezzel sem elégszenek majd meg, szóval kapható lesz egy Heart’s Desire Premium Edition kiadás is, amely az alábbiakat fogja magában foglalni.

  • Fémtok
  • Bárány plüss
  • Keményfedeles művészeti album
  • Zenei lemez
  • Gyűjtői doboz

A Catherine: Full Body 2019. szeptember 3-án jelenik meg PlayStation 4-re.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.