[GC 2020] Íme a Future Games Show Gamescom különkiadásának újdonságai

Kétórányi tömény videojáték túladagolás.

Javában zajlik az idei Gamescom, ugyan kicsit más formában mint megszokhattuk. A csak digitálisan zajló show talán kicsit kevesebb meglepetést tartogatott eddig, mint azt vártuk így a generációváltás hajnalán, de azért bizonyára mindenki talált magának érdekes anyagokat ennek ellenére is.

Tegnap a Future Games Show adása is lement, a Gamesradarnak ugyanis annyira bejött a korábbi nyári vállalkozás, hogy mostanára is összehoztak egyet. Rengeteg trailer és játék volt látható két órába sűrítve, aki szeretné visszanézheti a teljes műsort itt:

Ha valakinek viszont nincs ideje vagy türelme, akkor mi kimazsoláztuk a jelentősebb, érdekesebb látnivalókat. Jelen voltak a nyáron már beharangozott izgalmasnak ígérkező nextgen third party címek, mint a Quantum Error, Bright Memory Infinite és Second Extinction. Gameplay-jel mutatta meg magát a Serious Sam 4 és a Lord of the Rings: Gollum. De nem maradtak el a nagyobb kiadók népszerű címei sem, mint a Mafia: The Definitive Edition, a Marvel’s Avengers, a Watchdogs Legion, vagy az Assassin’s Creed Valhalla. A teljesség igénye nélkül tehát következzék egy válogatás:

A végére pedig maradt két kis összefoglaló. Az első inkább az izgalmas indie címeket mutatja meg, míg a második gyakorlatilag az adás összegzése.

Total
0
Shares
Previous Article
Sikoly

Egy teaser kíséretében a Paramount Pictures kitűzte a Sikoly 5. premierdátumát

Next Article

[GC 2020] Kicsit beleshettünk a The Medium kulisszái mögé

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!