[GC 2020] Kicsit beleshettünk a The Medium kulisszái mögé

És elégedettek vagyunk azzal amit láttunk.

A lengyel Bloober Team PC mellett, Xbox Series X exkluzív üdvöskéje, mely a The Medium címet kapta természetesen a Gamescomon is megmutatta magát. Nálunk is azonnal felkerült a listára érdekes koncepciója és Akira Yamaoka közreműködése miatt. Májusban történt leleplezése óta, nem nagyon hallottunk róla, most azonban a készítőknek hála kicsit jobban megismerhetjük a projektet és bepillantást kaphatunk a számtalan munkaórába is, melyet a fejlesztésbe öltek.

Akinek eddig kimaradt volna, egy erősen Silent Hill áthallásos pszichológiai horrort kell elképzelni. A csavar, hogy a főhősnő két létbeli síkon létezik és érzékel. Egy a normális emberek által is lakott és látható, míg a másik egy igen ijesztő és pokoli tükörképe világunknak. A készítők azt is megosztják velünk a fenti kis betekintésben, hogy az említett dualizmus érdekes helyzeteket teremt a sztori során. Nem lesznek egyértelműen jók vagy rosszak a döntéseink. Mindennek két oldala lesz, de teljesen rajtunk áll, mi a megítélése ezeknek a szituációknak.

A kulisszák mögötti videó végén láthatjuk, hogy a neves japán zeneszerző mellett más nagy nevet is sikerült megszerezniük a projektbe. Az egyik rémisztő ellenfél, The Maw hangját nem más mint Troy Baker adja, aki mostanában igen komoly projektekben működik közre, elég ha a The Last of Us Part II-ra, vagy a szintén új generációra is érkező DIRT 5-ra gondolunk. Ennek kapcsán az amerikai IGN készített is vele egy gyors interjút, melyet szintén fentebb tudtok meglesni. A The Medium előreláthatólag 2020. decemberében érkezik meg kizárólag PC és Xbox Series X platformokra.

Total
0
Shares
Previous Article

[GC 2020] Íme a Future Games Show Gamescom különkiadásának újdonságai

Next Article
Új mutánsok

A Fox állítólag fontolóra vette, hogy kidobják, és teljesen újraforgatják Az új mutánsokat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!