Wide Screen
Image default
Játékok

Íme a fegyverkovácsolás Call of Duty Modern Warfare-ben

Tovább húzza az agyunkat az Activision a megújuló Call of Duty Modern Warfare kapcsán.

Rengetegen örültek a hírnek mikor meglátták, hogy a sok-sok éves vesszőfutás után az Activision és az Infinity Ward végre megint a sikeres vizekre tereli a Call of Duty szériát. Kétségek azonban ne legyenek, a többjátékos mókára kihegyezett részek is igazán megérték nekik, azonban most próbálják követni a trendet amely manapság egyre nagyobb teret nyer, a sztori alapú művek világát.

Most a a multival kapcsolatban a Call of Duty hivatalos twitter profiljára raktak ki egy rövidebb videót. Ebben bemutatják a Gunsmithing (azaz fegyverkovácsolás) csínját-bínját egy a játékban már legendássá vált (és amúgy is annak tekintett) karabély kapcsán. Mint az eddigi részekben, itt is rendkívül sokféleképpen módosíthatjuk majd a csúzlinkat rengeteg különböző módon. Az első és a második kiosztásban található fegyverek egyaránt testre szabhatóak, tehát rengeteg különböző variáció lesz majd elérhető a játékosok számára ilyen téren is.

Minden fegyvert minimum 5 helyen szabhatunk majd testre, a gépkarabélyt viszont több mint 9 pozícióban változtathatjuk az igényeink szerint. A Call of Duty Modern Warfare október 25-én fog a boltok polcaira kerülni, a többjátékos módot majd augusztus 1-jén fogják részletesebben bemutatni számunkra.

Még több a témában...

BÉTATESZT: Call of Duty: Modern Warfare

Ragács András

Új előzetesen a Call of Duty: Mobile

Héja Szabolcs

Visszatér a sikerei helyszínére a Call of Duty!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább