Főoldal Játékok Ilyen lesz a Gears 5 borítója
Játékok

Ilyen lesz a Gears 5 borítója

A Gears 5 sem maradhatott ki az E3-as szivárogtatások közül, most a tajvaniaknak hála a borítót láthatjuk teljes egészében.

637

A Gears 5 sem maradhatott ki az E3-as szivárogtatások közül, most a tajvaniaknak hála a borítót láthatjuk teljes egészében.

A Microsoft hatalmasat akar domborítani az E3-on. Rájuk is fér, hiszen ez a generáció nem egészen az ő szájízük szerint alakult inkább, ha lehet így mondani, a Sony győzedelmeskedett a PS4-el. A redmondiak azonban nem hagyták ezt viszonzatlanul, így vásároltak rengeteg fejlesztő stúdiót. A 2010-ben Zipline néven alakult stúdió mai megnevezése ismerősebben csenghet. Ők a Coalition. A legújabb játékáról úgy néz ki, nem bírták ki a szivárogtatások nélkül a Los Angeles-i bulit.

Most a tajvani korhatár besorolást végző bizottság adott a kelleténél hamarabb információt a számunkra. Az oldalukon ugyanis megjelent a Gears 5 borítója. Amit eddig tudunk a játékról, az a főhős kiléte. A Gears franchise első női főszereplőjével lesz dolgunk. Kait Diaz kalandjait követhetjük majd nyomon egy hatalmas kampány során. A Coalition egyik célja a stabil 4K 60Fps elérése az Xbox One X konzolokon, amelyről a doboz is árulkodik a patch jelvényével. Többet valószínűleg az E3-on tudhatunk majd meg az alkotásról a Microsoft standján Június 9-én.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.