Wide Screen
Image default
Gamer

Ilyen közel az új Call of Duty bejelentése?

Idén sem maradhatunk Call of Duty nélkül, most az derülhetett ki mikor rántják le a leplet a legújabb részről.

Első hírként megemlíthetnénk, hogy az Activision háborús lövölde szériájának eladása már meghaladta a félelmetes 300 millió példányt. Ezt a tényt nemrég tárta Bobby Kotick a befektetők elé. Az biztos, hogy ez egy hatalmas mérföldkő, hiszen már csupán a Mario és a Sonic szerepelnek előtte az értékesítési számokban.

Másik fontos hír a franchiseról szintén a befektetői konferencián hangzott el. Tavaly ilyenkor már tudtuk az új COD címét és nem jártunk messze a leleplezéstől sem. Rob Kostich nyilatkozata alapján most a második pénzügyi negyedévben, tehát június 30 előtt meg is kapjuk a bejelentést. Olyan megerősítés is érkezett, hogy az idei részt is az Infinity Ward fogja szállítani, hiszen nagyon elégedettek a munkáikkal. A VG 247 értesülései szerint még az E3 előtt hallhatunk róla.

További fontos tény a játék kapcsán, hogy a pletykák szerint a Modern Warfare sorozat folytatása lesz. Az egyik leginkább várt hírt is megerősítették, tehát tartalmazni fog kampányt is!

 

Még több a témában...

A Call of Duty rendezője szerint valódi mozifilmet kapunk

Kévés Bence Mihály

HATALMAS akció az Xboxnál!

Héja Szabolcs

Nem lesz a Juventus csapata a FIFA 20-ban

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább