Wide Screen
Image default
Filmek

Ilyen hosszú lesz Az oroszlánkirály élőszereplős Disney feldolgozás

Végre kiderült, hogy milyen hosszú lett Jon Favreau rendező Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozása.

Két héttel Az oroszlánkirály bemutatója előtt a Disney hivatalosan még mindig nem volt hajlandó elárulni, hogy a rajongók milyen hosszú feldolgozást kapnak kedvenc rajzfilmjükből, azonban a brit filmek besorolásáért felelős bizottságnak köszönhetően legalább már ezt is tudjuk, hogy pontosan 118 perc és 7 másodperc lesz a Disney következő élőszereplős feldolgozása.

Ez azt is jelenti, hogy az élőszereplős feldolgozás csaknem 30 perccel lesz hosszabb a klasszikus rajzfilmtől, aminek játékideje pontosan 88 perc volt. A mostani hírt hallva sok rajongó fellélegezhet, ugyanis az első előzetes után többen attól féltek, hogy egy az egyben a klasszikust fogja másolni Az oroszlánkirály élőszereplős feldolgozás, de ezt a rendező korábban több interjú során is megcáfolta, miszerint az első előzetessel ellentétben nem egy az egyben másolják a klasszikust, lesznek új elemek a mozifilmben, amiket nem láttunk a legendás rajzfilmben. Ezeket az új elemeket a filmhez igazítottak, de még ezek után is akadtak olyanok, akik megkérdőjelezték Favreau szavait. Talán a játékidővel pontot tehetünk az ügyre, és nyugodt szívvel várhatjuk Az oroszlánkirályt, ami elemzők szerint bombasiker lesz, a Disney kasszát fog robbantani ezzel a mozifilmmel is.

Az oroszlánkirály országos bemutatója július 18-án lesz.

Még több a témában...

A Star Wars 8 további titkokat tár fel Rey-ről, Finn-ről és Poe-ról

Kévés Bence Mihály

Pókember: Hazatérés – Hazaértünk, holnap érkezik az első előzetes

Czanik Gergely

[Box Office-figyelő] 2019/38. A brit nemesek kiütötték Rambo-t

Tóth Bálint

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább